Vreau cea mai bună mașină de spălat rufe cu încărcare verticală. Aș fi vrut tot o mașină de spălat Heinner..

…însă nu ca cea veche cu încărcare frontală ci o mașină de spălat Heinner cu încărcare verticală. Că sunt mulțumit de modelul Heinner HWM-M7014 clasă energetică A+++ și capacitate de 7 kg. Doar că există o mică problemă, când vine vorba de mașini de spălat rufe cu încărcare verticală Heinner are în portofoliu doar câteva modele semiautomate deși văd că beneficiază de review-uri bune.Și nu vreau așa ceva, drept urmare m-am uitat după ceva mașină de spălat rufe cu încărcare verticală la un preț și calitate asemănătoare cu mașinile de spălat Heinner cu încărcare frontală. Și mi-au atras atenția următoarele trei mașini de spălat cu încărcare verticală care se pliază pe nevoile familiei.

Și m-am uitat după cea mai bună mașină de spălat rufe cu încărcare verticală. Și sunt câteva modele de mașini de spălat rufe verticale ce au lăsat o impresie bună consumatorului final și probabil că mă voi orienta către una din aceste modele. Clar, când alegi o mașină de spălat rufe, ca la orice investiție ceva mai consistentă într-un obiect care are drept scop ușurarea traiului zilnic și speranță că mulți ani de acum înainte te poți folosi de obiectul respectiv, trebuie să ai în minte scopul și cât de des folosești obiectul respectiv. În cazul de față, in situația mea, cu familie numeroasă, copii mici, se spală și de două ori pe săptămână deși momentan am o mașină de spălat cu capacitate de 7 kilograme. Bugetul alocat achiziționări unei mașini de spălat cu încărcare verticală nu ar trebui să depășească 1500 de lei. Conform standardelor, la banii aceștia nu cumperi cea mai bună mașină de spălat rufe cu încărcare verticală însă poți găsi o mașină care să-și facă treaba și să fii mulțumit. Cum ziceam, dacă începi să cauți informații despre cea mai bună mașină de spălat cu încărcare verticală vei descoperi că recomandările sunt pentru cele mai scumpe mașini de spălat. Da, suntem prea săracă să cumpărăm lucruri ieftine însă de multe ori prețul la anumite mașini de spălat chiar nu se reflectă în produs, raportul calitate preț fiind destul de dezechilibrat. În fine, am făcut un mic top trei al celor mai bune mașini de spălat cu încărcare verticală și-l trimit mai departe la partea feminină să aleagă una dintre ele.

Această mașină de spălat se află aproape de limita superioară a bugetului. Clar, mașinile de spălat cu încărcare verticală sunt ceva mai scumpe decât clasicele mașini de spălat cu încărcare frontală iar oferta este ceva mai săracă. Altfel, căutând păreri despre mașina de spălat cu încărcare verticală Whirlpool TDLR 70210 să zicem că sunt mulțumit. Mașina această indeplinește câteva dintre condițiile esențiale: capacitate, preț ce se încadrează în buget și este este totuși o mașină de spălat produsă de un brand cu ceva notorietate. Alfel, mașina de spălat rufe cu încărcare verticală  Whirlpool TDLR 70210 este încadrată la clasa energetică A+++, are capacitatea de încărcare de 7 kg și pe lângă tehnologia 6the Sense, mașina beneficiază de 12 programe de spălare pentru o gamă variată de țesături.

Vezi detalii și preț mașină spălat Whirlpool TDLR 70210

O altă mașină de spălat rufe cu încărcare verticală bună, ce cadrează cu nevoile noastre pare să fie mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Candy CST G372D-S. Nu știu foarte multe lucruri despre marca Candy, nu am astfel de electrocasnice în casă dar pentru toate există un început. Marca Candy este una istorică, par să fie destul de tari pe segmentul acesta al mașinilor de spălat pentru că am găsit pe lângă părerile destul de bune și un mic istoric al marcii:

Candy a produs prima masina de spalat rufe italiana, in anul 1945 si a inventat la sfarsitul anilor ’50 masina de spalat rufe moderna cu incarcare frontala, devenind sinonima spalarii rufelor in Italia. Candy este acum un brand international si ofera o gama completa de electrocasnice mari, free-standing si built-in, ce incorporeaza cele mai avansate tehnologii, design functional made in Italy si performante excelente. Misiunea companiei nu s-a schimbat de-a lungul anilor: satisfacem exigentele clientilor nostri cu produse accesibile si inovative, dar usor de utilizat. 

Vezi detalii și preț mașină spălat Whirlpool TDLR 70210

Lasă un răspuns