Viata-i trista fara muzica

radiocasetofon-sonyExact cum zic si in titlu, viata e trista fara muzica. Si fara informatie. Dap, radiocasetofonul din dotarea masinii de servici a devenit foarte fitos. De cateva zile cand merge cand nu merge. Mai mult nu merge. Si sa stai in trafic fara a auzi altceva in afara de zgomutul strazii este destul de trist.

Si cum timpul nu mi-a permis sa merg sa caut un depanator radio-tv prin Bucuresti…asa se numeau pe timpuri, am pus mana pe telefon si l-am sunat pe depanatorul de la mine de la tara. Si dupa ce i-am explicat simtomele, faptul ca radioul porneste doar dimineata cand masina este foarte rece si uneori display-ul arata un post dar din boxe se aude alt post, sau ca uneori, in mers…se face liniste.

Si cum omul este priceput, mi-a mai cerut ceva detalii si mi-a pus diagnosticul:Procesorul. Aia e, din ce mi-a explicat el, varianta mai fiabila, ar fi achizitionarea unui alt radiocasetofon. La o prima vedere, tot un sony, la emag e undeva la 100 lei. O sa-i trimit link lu’sefu sa-mi cumpere un aparat nou…ca viata-i trista fara lautari.Pam,pam.

Lasă un răspuns