bansko,ski,bulgaria

Vacanta ski la Bansko

Daca vremea si calitatea partiilor din tara noastra este departe de-a aduce bucurie iubitorilor de ski, Bulgaria este in plin sezon. Beneficiind de o infrastructura in care sau investit bani, Bulgaria tinde sa devina o destinatie preferata de tot mai multi turisti.
bansko,ski,bulgaria

Cea mai populara statiune montana din Bulgaria, Bansko,  este un loc ce te face sa uiti ca te afli in balcani. Cu peste 70 km de partie de cea mai buna calitate, cu preturi de cazare pentru toate buzunarele, incepand cu pensiuni si terminand cu hoteluri de 5 stele, Bansko ramane o destinatie de vis  usor de indeplinit, foarte atractiva pentru amatorii de sporturi de iarna din Romania, in conditiile in care distanta Bucuresti-Bansko este de doar 500 km, timpul pana acolo, tinand cont de traficul infernal de pe Valea Prahovei, nu este cu mult mai mare.

Am fost in Bansko inainte de craciun si chiar daca vremea era calduta, partiile de ski erau pline, foarte multi nemti si greci se bucurau de zapada artificiala distribuita din belsug de tunurile de zapada amplasate pe partii. Am fost cazat prin bunavointa firmei la  Kempinski Hotel Grand Arena,hotel de 5*, dar asa cum am zis, cazare ieftina in Bansko gasesti, iar daca ajungeti pe acolo si va este foame, nu ratati Baryakova Tavern, locatie unde se mananca bine, localul fiind unul traditional bulgaresc cu influente macedonene.

Lasă un răspuns