Un magazin cu mobila de calitate

pat-dublu-calitateSe stie ca peste tot in lume Ikea este considerat un brand ieftin. Doar la noi, toata lumea da navala. Bine zic gurile rele ca oamenii nu merg neaparat pentru mobila ci, mai mult pentru restaurant, cautatul mobilei fiind doar un motiv pentru iesit la masa. Dar sa nu divagam ca nu e bine, am mobila de la Ikea si sunt multumit, dar a fost varianta adaptata bugetului. Ce nu inteleg este de ce oameni care dau bani, multi bani pe mobila de la Ikea nu cauta si alternative. Ca sunt, slava domnului.

Uite, cat tot am scris articolul despre patul de la emag si am adus si acolo vorba despre mobila de la Ikea, cautand, am gasit un magazin cu mobila de calitate, foarte bine lucrata. Spectral, o fabrica de mobila din zona Barlad… click si vedeti pe acolo ce au si va convingeti ca sunt ok. Bine, preturile raportate la calitate, dar daca ai bani de ce sa-i dai la Ikea si nu unui producator local? Nu de alta dar pat ca acesta la Ikea nu gasesti decat asemanator ca pret, nu si calitatea si designul celor de la Spectral. Si treaba cu patul a fost doar asa, de comparatie, daca vrei mobila de calitate, bani sa fie, ca gasesti, nu trebuie neaparat de la Ikea.

Mai mult ce sa spun, nu stiu ce vanzari au cei de la Spectral, dar calitatea se vede in produsele lor, dar va mai trece ceva vreme pana vom plati si calitatea, nu doar imaginea.

Lasă un răspuns