Un alt Top 3 masini de gaurit cu 2 acumulatori

Nu am mai scris de multa vreme despre masini de gaurit cu acumulatori. Pacat, majoritatea traficului pe blog este adus tocmai de acest subiect. Cum azi sunt in lipsa de subiecte, mi-am zis sa fac un mic top 3 masini de gaurit cu 2 acumulatori.

A fost mai greu de identificat, filtrele nu sunt prea exacte cand vine vorba de setat masina gaurit cu doi acumulatori, pe langa rezultate relevante mai vin si gherle. Intr-un final am reusit, am identificat 3 dintre cele mai bune masini de gaurit cu 2 acumulatori.

Ordine este aleatorie, un fapt ce a contat in alcatuirea acestui top, pe langa faptul ca masinile de gaurit contin in pachetul de livrare 2 acumulatori Li-Ion, a fost pretul. Momentan exista ceva campanie de reduceri, e ultima zi din campania Crazy Days si unele produse au reducere si de 45%

Cele trei masini de gaurit cu 2 acumulatori alese fac partea din gama profesional, sunt masini ce trebuiesc puse la munca. Pentru uz casnic si utilizare ocazionala, o bormasina ieftina cu 2 acumulatori Li Ion ce merita incercata este Steinhaus Start PRO-CD144-2B

DeWALT-DCD776C2

Masina de gaurit cu percutie si 2 acumulatori de la DeWALT este favorita mea din acest top. Cantareste 1,7 kg si poate da gauri cu diametru de 13 mm in beton si metal si gauri cu diametru de 30 mm in lemn. Are cam tot ce iti doresti de la o masina de gaurit cu acumulator: mandrina rapida de 13, lumina de lucru, cuplum maxim 42 Nm, 15 reglaje ale cuplului pentru diverse tipuri de activitate, incarcator multi-voltaj este compatibil la acumulatorii glisanti Li-Ion din seria XR de 18V, 14.4V si 10.8V, LED luminos pentru vizibilitate sporita.

Vezi pretul actualizat pentru DeWALT-DCD776C2

Masina de gaurit si insurubat Makita HP331DSYE

Cand vine vorba de calitate si performanta ridicata, Makita nu cred ca mai are nevoie de prezentare. Masina de gaurit si insurubat  Makita HP331DSYE este o masina de gaurit usoara, cantareste 1,3 kg dar acest lucru nu inseamna ca nu este o masina de gaurit puternica. Are posibilitate de reglare a cuplului pe 18 trepte, da gauri cu dimensiune de 10 in metal si 21 in lemn. E o masina pentru lucru rapid si folosinta constanta fapt pentru care, cei doi acumulatori au o durata de incarcare rapida, de doar 25 minute.

Vezi pretul actualizat pentru  Makita HP331DSYE

Einhell Power X-Change TE-CD

O masina de gaurit excelenta, cea mai ieftina din acest top. Angrenaj metalic cu 2 trepte de viteza, robust si durabil, si motorul puternic genereaza un cuplu mare, oferind putere din abundenta pentru insurubare si gaurire rapida, blocaj la supra-sarcina evitand in acest fel torsionarea suruburilor. Diametru mandrinei este de 10 mm si intreaga masinarie cantareste 1,4 kg. Incarcatorul este rapid.

Vezi pretul actualizat pentru Einhell Power X-Change TE-CD

Cam acesta a fost micul top 3 dedicat celor mai atractive masini de gaurit cu 2 acumulatori. Din top am omis un concurent important, Bosch GSR 18-2-Li Plus Profesional + 31 biti Kronus dar pretul era putin cam mare si se pierdea din raportul calitate pret.

Daca vrei o masina de gaurit pentru uz casnic, poti citi si articolul despre cum sa-ti alegi cea mai buna masina de gaurit sau sa vezi si cele opt alternative pentru masina de gaurit Parkside.

cea mai buna bormasina cu doi acumulatori

 

One comment to “Un alt Top 3 masini de gaurit cu 2 acumulatori”
  1. Pingback: Cu puțină imaginație poți mobila dormitorul cu bani puțini – Grota Project

Lasă un răspuns