amsterdam,calatorii,turism

Turistul de canapea

amsterdam,calatorii,turismTuristul de canapea este un fel de Jules Verne, despre care se spune ca nu a parasit Franta niciodata, dar prin documentare si imaginatie, a reusit sa zugraveasca locurile in care personajele sale calatoreau, de parca el insusi ar fi vizitat acele locuri.

Turistul de canapea, profita de imensa oportunitate oferita de internet, el lucreaza si castiga bani de acasa, se documenteaza si scrie articole turistice, articole ce sunt postate pe site-ul sau, sau pe alte site-uri, fiind o metoda  usoara de facut bani.

Oricine poate scrie despre locuri inedite, se poate inspira din fotografiile postate de prieteni pe facebook sau pe alte site-uri, dar se poate folosi si de google maps, important este sa creeze un continut unic, iar cel ce citeste articolul, sa ramana cu o informatie utila.

Nu te condamna nimeni ca tu nu ai fost niciodata la ski in Bansko, la plaja in Antile sau mai stiu eu in ce capitala europeana pentru un sejur romantic, atata vreme cat articolul este realist si bine documentat. Eu, pentru oamenii ce fac acest lucru, am cel mai mare respect, faptul ca-ti pui mintea la contributie,  ca vezi anumite locuri si cu ochii mintii face din tine un adevarat Jules Verne al timpurilor moderne.

Voi constientizati ca Jules Verne, daca traia in zilele noastre, cu posibilitatile si oportunitatile oferite de internet,  ar fi avut cel mai tare site de travel?

1 thought on “Turistul de canapea”

  1. Ai dreptate,multe articole sunt scrise în modul asta, mai ales pe paginile agentiilor de turism,dar sunt și blogurile personale,unde informația oferită este mult mai personală și axată în primul rând pe trăirea fiecăruia.

Lasă un răspuns