Trei biciclete fitness magnetice ieftine, cu pret sub 500 lei

Dupa cum remarcam in articolul anterior, dupa perioada sarbatorilor cand toti ne-am dedat la oaresce excese culinare, interesul pentru biciclete de fitness este in crestere. Toata lumea vrea sa dea jos surplusul, iar o bicicleta de fitness este o alegere potrivita.

Dupa cum probabil stiti, cele mai ieftine biciclete pentru fitness sunt bicicletele mecanice, iar cele mai performante sunt bicicletele de fitness magnetice. Acestea din urma sunt mai scumpe, dar cum exista si ceva promotii, am cautat si gasit trei biciclete fitness magnetice ieftine, ce nu sar de 500 lei.

1.Bicicleta magnetica Sporter KPR6030.

Bicicleta magnetica cu voalanta de 4 kg, posibilitate de reglaj pe 8 trepte de rezistenta, senzori care monitorizeaza pulsul, distanta pedalata si caloriile consumate. Greutatea maxima a  persoanei care o utilizeaza este de maxim 100.

Vezi detalii si pretul pentru bicicleta magnetica Sporter KPR6030

 

2.Bicicleta magnetica Energy Fit 61100

Asemanator cu modelul de mai sus, o bicicleta magnetica ieftina buna pentru incepatori. Volanta tot de 4 kg, reglaj pe 8 trepte de rezistenta. Avantaj fatul ca se poate pedala in ambele directii. Functii calculator: scan, timp, viteza, distanta, calorii.

Vesi detalii si pret

 

3.Bicicleta fitness magnetica, Kondition, BMG-3800

O bicicleta de fitness ieftina dar cu review-uri bune, lumea, in general multumita de raportul calitate /pret. Aceiasi volanta de 4 kg si 8 trepte pentru reglarea intensitatii. Pentru a monitoriza antrenamentul, bicicleta de fitness Kondition BMG-3800 este dotata cu un display LCD ce afiseaza: timpul, distanta, viteza, caloriile si pulsul.

Vezi detalii si pretul pentru bicicleta de fitness Kondition BMG-3800

bicicleta fitness magnetica ieftina

 

Lasă un răspuns