Topul epilatoarelor-Philips se afla si acolo

Din februarie, marile magazine ofera mari reduceri la produsele de infrumusetare si ingrijire corporala. Deh, Valentines Day, Dragobete, 1 si 8 martie…femeia la putere. Si cum reducerile sunt tentante si destul de consistente, am cauta sa vad care sunt cele mai bune epilatoare. In toate topurile si toate forumurile unde se dau pareri si sfaturi despre epilatoare, am gasit si epilatorul marca Philips.  Topurile despre cele mai bune epilatoare sunt dominate de doi mari producatori: Braun si Philips. Desi am gasit mai putine topuri unde epilatorul Philips este desemnat cel mai bun epilator, parererile de pe forumurile de femei sunt la modul:

Eu am avut Braun vreo 6 ani si a fost tare bun. Am renuntat la el pentru ca nu mai smulgea la fel de bine, dar na, si-a facut treaba atatia ani, n-am ce sa-i reprosez. Acum am un Philips Satinelle si e la fel de bun. Parerea mea este sa nu dai bani in plus pe atenuatoare de durere si alte minuni d’astea… le-am incercat si mare diferenta (in afara de bani ) nu este.

Epilatorul Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry.

In topul celor mai bune epilatoare, la mare lupta cu Philips,  Braun Silk-épil este desemnat in cele mai multe cazuri, drept cel mai bun epilator. Mai jos, o lista cu ceva detalii tehnice despre acest epilator.

 • Wet & Dry-tehnologia Wet & Dry permite utilizarea epilatorului inclusiv sub dus.
  2 trepte de viteza-in functie de sensibilitatea zonei unde este folosit.
  Acumulator-nu esti dependenta de o priza.
  40 pensete-momentan este numarul maxim de pensete ce pot fi inglobate intr-un epilator.
  Sistem iluminare-vei descoperi cat de utila este aceasta functie.
  Functie Masaj-aceasta functie atenuiaza durerea.
  Cap de pivotant-se adapteaza conturului pielii.
  Vibratii pulsatorii active- pentru o epilare extra blanda.

Cat costa cel mai bun epilator? Pretul de lista, fara reducere, este 991 lei. Dar asa cum am zis, momentan sunt reduceri foarte mari inclusiv la epilatoare si momentan, pretul este 540 lei. Prin urmatorul link  poti verifica pretul actualizat si citi mai multe review-uri despre cel mai bun epilator.Epilator Braun Silk-épil 9961 Wet & DryEpilator Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry, Sistem de exfoliere, 40 Pensete, Acumulator, 6 Accesorii, 2 Viteze,Alb/Albastru

Asa cum am zis, topurile sunt dominate de cei doi mari producatori, Braun si Philips. Urmatorul epilator in topul preferintelor, este un epilator ieftin comparativ cu produsul celor de la Braun. Da, e vorba despre Philips SatinPerfect HP6577/00.

Epilator Philips SatinPerfect HP6577/00, Wet & Dry

Ceva detalii tehnice si pentru epilatorul celor de la Philips:

 • Wet & Dry
  2 trepte de viteze
  Acumulator
  32 pensete
  Cap pentru zone sensibile
  Accesoriu pt. ridicare activa fire
  Cap de ras cu pieptene
  Discuri hipoalergenice cu ioni de argint
  Cap de radere
  Penseta cu lumina
  Cap de epilare extra lat
  Discuri ceramice texturate

Asa cum am spus, titlul de cel mai bun epilator este disputat de cele doua epilatoare prezentate mai sus, iar daca performantele le sunt asemanatoare, la capitolul pret, fara a fi un epilator ieftin, Philips Satin Perfect, poate fi declarat fara probleme ce mai bun. Pretul de lista este 595 lei, dar cum reducerile sunt prezente, beneficiind de reducere, epilatorul Philips Satin Perfect, costa doar 357 lei. La fel, pentru a vedea pretul actualizat, verifica link-ul catre magazin. Epilator Philips SatinPerfect HP6577/00, Wet & Dry, Discuri ceramice, 32 Puncte de prindere, 2 Viteze, Cap de ras, Alb

Acestea fiind spuse, domnilor, fiti egoisti. Daca tot vreti sa-i faceti un cadou persoanei iubite, un epilator performant este cadoul ideal…. Pai cine beneficiaza cel mai mult de o piele fina, epilata perfect? 

Ps. Sunt tare curios daca cel mai bun epilator din lume are ceva sanse cu doamna din poza de mai jos…nu de alta, dar, asa ceva….

epilat

Lasă un răspuns