Se pare ca de black friday vom avea la emag si iPhone X

Cine a avut curiozitati legate de telefoane iPhone si a mai intrat pe la eMag , cred ca a vazut deja ca iPhone X este scos deja la incalzire pe marginea terenului. Desi ziceam ca produsul ce va atrage clientii catre magazin de black friday, va fi iPhone 8, se pare ca de black friday vom avea la emag si iPhone X.

Ca si update, deja iPhone X este deja disponibil la precomanda in cateva dintre magazinele de profil.

Precomanda iPhone x la eMag Precomanda iPhone x Quickmobile

Dincolo de pret, curiozitatea este daca iPhone X va fi disponibil inainte de black friday. O alta curiozitate legata de black friday si de cele doua telefoane ce o am este legata de numarul de unitati ce vor fi vandute. Se stie ca numarul celor ce isi doresc un telefon iPhone este in crestere, iar black friday este un eveniment unde se presupune ca vor fi ceva discounturi babane. Ramane de vazut…

Din ce-mi amintesc din anii trecuti, dupa campania de reduceri, emag, mai facea publice anumite date ce tineau de vanzarile inregistrate. Sper sa o faca si anul acesta.

Oricum, ramane de vazut daca iPhone X va fi disponibil inainte de black friday sau va fi disponibil incepand cu campania din vinerea neagra. Indiferent de situatie, voi face un update. Pana atunci, raman setat tot pe Huawei P10…citesc lucruri tot mai interesante despre el.

Lasă un răspuns