Prima zi de toamna

rosii-cherry

Da, prima zi de toamna a fost ieri, luni 19 septembrie. O zi normala. M-am trezit pe la 6:30 si mi-am facut o cafea. De sculat, m-a sculasem de doua ori peste noapte.Odata cu folos.

Baut cafeaua si trecut la miscare de dimineata.E importanta miscare, zice si la tv…faceti miscare cel putin 30 minute pe zi. Unii fac gimnastica…eu plimb cainele.Juma’de ora. E o arta sa plimbi cainele, iar eu sunt artist sanatos.

Intors in casa, am terminat cafeaua. Intre timp maimuta de fiimea, era apt combatant…putin mucoasa, dar aia e..e sezonul mucilor.

Plecat la munca si frecat menta pana pe la unsprezece. Net, am scris un articol despre studentie, jucat carcassone pe facebook. Imi place job-ul meu, dar uneori, din lipsa de activitate, plictiseala e atat de mare incat plec pe teren. Ieri de exemplu, de plictiseala, am fost pana la Ciorogarla, pana la Branesti si apoi la Bebe Tei…ala de pe Lacul tei.

La Bebe tei, intamplator m-am intalnit cu Valter, un fost coleg de munca.Tot gras si frumos si la fel de puturos. Am trecut apoi pe la Electromagnetica, in Rahova si gata ziua. la cat de aglomerat e orasul, m-am miscat bine.

La plecare, inainte sa ajung acasa, am trecut pe la metrou Grigorescu s-o salt si pe nevasta’mea. Exista acolo un punct de livrare elefant si-i venisera niste carti. Nu stiu ce carti, n-am avut timp sa-mi dau seama, dar, clar, ceva lectura femeiasca.

Ajuns acasa, m-am pisat, ca de, un om sanatos se mai si pisa. Apoi, inca jumate ora de miscare…cainele trebuie scos si seara.

Intre timp, mucii lu’fii’mea capatau culoare si cumulati cu ceva temperatura, hai la Medicover, la urgente. Inainte de asta, am oprit putin la Carrefour-ul ala nou din Park lake. Duminica, cumparase nevasta si niste cartofi cantariti drept rosii cherry, la incredibilul pret de 13 lei. Rezolvat.

La Medicover o familie cu un plod urlator. Initial am crezut ca plodul e putin oligofren…poate era, dar nici parinti nu erau departe. Juma de ora a oracait broscoiul, intre timp, tac;su facea misto de el: rusinica,rusinica…rade fetita de tine si ea e mai mica. Un bou. Tatal, nu copilul.

Inainte sa intram, au mai aparut doi gemeni.Cu parinti. Simpatici astia. Unu avea o figurina cu Darth Vader. Fii’mea-l intreba ce e cu masca pe fata papusoiului, iar la raspunsul simpatic al pustiului, fii’mea l-a contrazis: Nu, face aerosoli… M-a cam sperie fii’mea cu raspunsurile ei, are doar doi ani si opt luni. Nu vreau sa stiu ce intrebari o sa-mi puna la anu.

Aia e, sunt mandru de ea.

Asta este noua directie a blogului…jurnalul zilei de ieri…fara corectura, fara prea mari inflorituri.

Lasă un răspuns