Pret bun pentru aparatul de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18

 

Oferta zilei, Bosch AQT 33-11

Aparatul de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18 este fratele mai mare al lui Steinhaus PRO-HPC14 iar lucrul acesta reiese si din parerile bune, chiar laudative la adresa lui. Prin preturi atractive si calitatea corect raportata la pret, Steinhaus vrea sa-si taie o felie groasa din piata aparatelor de curatat cu presiune. La o prima vedere, produsele marca Steinhaus par a fi cele mai ieftine aparate de spalat cu presiune de pe piata romaneasca si impresia mea, prima victima par a fi produsele mai ieftine de la Karcher.

Ca si performante, aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18, este dotat cu un motor de 1800 W, dezvolta o presiune de 140 Bar, iar consumul de apa este de 396 litri/ora. Constructiv , fata de modelul de 100 Bar, este putin mai mare si este prevazut cu roti pentru o manevrare mai usoara. Ca si minus, furtunul este mai scurt, iar in cazul achizitionarii acestui aparat, este recomandat sa achizitionati si un furtun. Pachetul contine un pistol lance, recipient pentru detergent, o cupla rapida si o perie.

 Steinhaus PRO-HPC18 nu este un produs pentru mediul profesional, este destinat uzului casnic, dar cum spun majoritatea celor ce au cumparat acest aparat, principalele  lui calitati  sunt: raport calitate-pret excelent si presiunea dezvoltata suficient de mare pentru treburi uzuale prin curte.

→Verifica aici pretul actualizat.

Intre timp, aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC 18 a primit un ceva modificari, noul Steinhaus PRO-HPC 18+ fiind mai puternic si mai atractiv. Detalii >>>>https://grotaproject.com/noul-aparat-de-curatat-cu-presiune-steinhaus-pro-hpc18/

One comment to “Pret bun pentru aparatul de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18”
  1. Pingback: Noul aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+ – Grota Project

Lasă un răspuns