Popularitatea ține de preț, așa a ajuns aparatul de spalat cu presiune Skil pe poziția a treia în top

Am scris mai multe articole pe blog în care am tratat subiectul aparate de spălat cu presiune și totodată am urmărit segmentul acesta de produse. Știu, am mai zis și că prețul este un factor important în momentul în care vrei să achiziționezi un produs. Azi m-am uitat pe la „rubrica cele mai populare aparate de spălat cu presiune și am fost surprins să regăsesc ăntre primele trei cele mai populare aparate de spălat cu presiune, aparatul de spalat cu presiune Skil, 1400 W, 105 bar. Apoi m-am uitat la preț și m-am lămurit de ce se regăsește acest aparat de spălat cu presiune în top…e ieftin.Deși rămân la părerea că cel mai bun aparat de spălat cu presiune prin prisma raportului calitate preț rămâne Steinhaus PRO-HPC18, 1800 W, 140 bar,aparat despre care am zis câteva cuvinte într-un articol mai vechi, azi, în acest articol, am să încerc să găsesc câteva avantaje ale aparatul de spalat cu presiune Skil.

De departe cel mai mare avantaj al aparatul de spalat cu presiune Skil este prețul, dar la acest preț nu trebuie să ai așteptări foarte mari. În general Skil este un brand destul de popular în România, popularitate câștigată prin mașinile lor de găurit. Faptul că brandul inovează și aduce noi și noi produse în portofoliu este un lucru bun. Din ce am mai citit păreri despre aparatul de spălat cu presiune al celor de la Skil, acesta este destul de fiabil.

Un alt avantaj la acest aparat de spălat cu presiune să spune că ar fi pompa de presiune construită din aluminiu, un lucru bun care mărește durata de viață…și cam atât. În afară de aceste două caracteristici, prețul mic și pompa de presiune din aluminiu, aparatul este unul relativ banal, cu ceva bănuți în plus se poate achiziționa un aparat de spălat cu presiune mai puternic, o variantă pe lângă Steinhaus Pro-HPC 18 de 140 bar amintit mai sus fiind și Heinner VSP001 de 135 bar, pentru că presiunea dezvoltată este importantă pentru un aparat de spalat cu presiune…poate chiar mai importantă decât prețul.

Lasă un răspuns