Pernă ortopedică pentru scaun

Mă gândeam eu așa, în condițiile în care aud tot mai des în jurul meu că oamenii se plâng de diverse dureri cauzate de statul pe scaun la birou. Chiar și eu mă resimt uneori, nu chiar atât de tare ca cineva care stă pe scaun opt ore la birou, dar, mai ales după o vârstă, se simte. În fine, mă gândeam, că la un momentdat, am avut o colegă care avea ceva probleme cu hemoroizi și avea o pernă specială pentru hemoroizi,o pernă rotundă, un fel de colac.

Faza mișto, într-o zi când tipa nu era la birou, am stat câteva ore pe perna ei…și era foarte ok senzația, mult mai comod decât un scaun normal de birou. Ei, în condițiile astea, mă gândeam că deși tot mai multe persoane acuză dureri din cauza statului la birou, nimeni nu se grăbește să cumpere o pernă ortopedică pentru șezut…și există ceva ofertă la capitolul ăsta. Am dat exemplul din link pentru că mi-a apărut reclama la produsul respectiv, chiar nu aveam în cap să scriu despre cele mai bune perne ortopedice pentru șezut.

Bun, acum dacă tot am deschis subiectul, m-am apucat să caut, să văd ce oferte de perne ortopedice pentru scaunul de birou exită, ce prețuri sunt la aceste perne. Bine, partea cu prețul, în condițiile în care investești în sănătatea ta, cred că este adiacentă, cel mai important la o pernă ortopedică pentru șezut este rezultatul, cum te simți după o zi de stat pe scaun pe o astfel de pernă ortopedică.

La o primă vedere există ceva oferte la capitolul perne ortopedice pentru șezut, acum, aprofundând puțin subiectul, mare parte dintre aceste perne, sunt ușor diferite de pernele speciale pentru hemoroizi deși, la majoritatea acestor perne, se zice că sunt utile și în această situație destul de neplăcută.Oricum, într-un fel mă bucur că mi-a apărut reclama la perne ortopedice pentru șezut că eram într-o ușoară lipsă de inspirație. Acum, dacă tot am găsit subiectul, o să încerc să îl dezvolt puțin, cumva am mai scris ceva articole conexe despre scaune de birou și la o adică, vin cu ceva nou pe blog.

 

Lasă un răspuns