Pariu pe Steinhaus si Heinner

heinner_1426531641

Am tot urmari cateva articole despre doua marci romanesti. Steinhaus si Heinner si amandoua au crescut frumos. Ca fapt divers, ambele marci au legatura cu emag, cel mai mare magazin on line de la noi. Daca despre Steinhaus am mai amintit ca este marca detinuta de catre Dante International, detinatorul eMag, despre marca Heinner nu am zis aproape nimic pe acest blog, dar zic acum…Marca Heinner este detinuta de Network One Distribution (NOD)

Cumva, ambele marci au ceva in comun…eMag-ul, iar faptul ca cele trei branduri, eMag, Heinner si Steinhaus au ceva mix actionarial, cresterea celor doua branduri, bazata pe experienta si expunerea eMag, explica cresterea de care au parte aceste doua marci. De Steinhaus m-am mai interesat, am mai scris…sunt setati pe scule, aparate de sudura, masini de gaurit, aparate de spalat cu jet dar  si alte scule manuale.

Cu Heinner treaba pare putin mai complexa, nu m-am interesat prea tare de aceasta marca, dar promit ca o voi face. Heinner are in magazine, cel putin pe eMag, aproape 800 de produse, incepand cu aspiratoare, masini de spalat si terminad cu prosopele de bucatarie si umerase. In timp voi incerca sa aduc aici, pe blog, cateva dintre produsele relevante.

La general, parerile despre ambele marci sunt bune, toata lumea este de acord ca, cel putin cand vine vorba despre produsele Steinhaus, pretul este corect raportat la calitate.

Lasă un răspuns