Masina de spalat rufe Heinner

masina spalat heinnerAstăzi despre masina de spălat rufe Heinner. Desi poate părea surprinzător, mașina de spălat rufe Heinner, nume ce te duce cu gândul la o marcă nemțească, marca Heinner, surprinzator, este o marca romaneasca. Chiar daca mare parte dintre produsele din portofoliu sunt fabricate in Turcia sau Asia, brandul prinde. Daca sunteti curiosi si cautati pareri despre Heinner, veti fi placut surprisi, in general parerile sunt pozitive, pretul fiind unul corect raportat la calitatea produselor. Chiar dacă nu se ridică la nivelul producătorilor consacrați, prețul și calitatea acestor mașini de spălat le fac atractive, astfel, dacă ești în căutarea unei mașini de spalat rufe cu un raport calitate/preț relativ ok, printre modelele de mașini de spălat rufe produse sub marca Heinner, cu siguranță se află și mașina de spălat căutată.

Pareri despre masina de spalat rufe Heinner.

  • Nu veti regasi masina asta in topurile despre cele mai bune masini de spalat, dar produsul are timp sa-si faca loc. Asa cum am zis, este un brand tanar, dar daca vii in piata romaneasca si oferi garantie de 5 ani pentru o masina de spalat, consider ca ai incredere ca vinzi o masina de spalat buna.
  • Majoritatea masinilor de spalat Heinner sunt incadrate la clasa energetica A+++
  • Calitatea materialelor concureaza alte brand-uri ce vand masini de spalat in zona 900- 1300 lei, deci masini de spalat ieftine.
  • Tehnologii si programe suficiente si eficiente.
  • Parerile celor ce folosesc deja masini de spalat rufe produse de Heinner sunt pozitive.

Din ce vad prin magazine, cu reduceri si promotii, trei masini de spalat marca Heinner mi-au atras atentia. Nu neaparat prin prisma faptului ca sunt masini de spalat ieftine ci, prin faptul ca raportul calitate-pret este unul corect. Heinner face doar masini de spalat rufe cu incarcare frontala, iar capacitatea de incarcare, acopera nevoile oricarei familii.

 Prima recommandare este    ∼Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LCD, Alb

La capitolul programe de spalat, aceasta masina poate concura cu orice alt model consacrat. Asa cum scrie si in link, masina face parte din clasa energetica A+++, are o capacitate de 7 kg. Spalarea se face la 1400RPM, iar dintre cele 15 programe de spalare, amintim ECO, Baby care, Centrifugare , Clatire + Centrifugare si cele doua programe de spalare rapida, de 15, respectiv 45 minute.

O problema ce pare a fi comuna tuturor masinilor de spalat rufe Heinner este afisarea timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare…nu este chiar concludent, existand mici discrepante intre afisaj si timpul real.

Pentru pret si alte detalii, clic pe link.

A doua recomandare de masina de spalat Heinner este ∼Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012HA+++, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Daca din punct de vedere tehnic masina se incadreaza destul de bine la capitolul ieftin si bun, iar faptul ca Heinner nu neglijeaza designul, culoarea neagra folosita in cadrul hubloului este de mare efect.  Ca si performante, masina este in targetul producatorului, mari diferente fata de modelul prezentat mai sus fiind doar la capitolul viteza de centrifugare, doar 1200RPM la acest model.

Pentru pret si alte detalii, clic pe link.

A treia recomandare este o masina de spalat rufe  de capacitate mica, ideala pentru familie cu putini membri sau pentru a fi montata intr-un apartament dat spre inchiriere ∼Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb.

Desi este incadrata la clasa energetica A+ si dezvolta turatii de 800 RPM, asa cum am spus, este o masina de spalat ieftina, iar parerile despre ea sunt in general bune. Ca la mai toate masinile de spalat, lumea se plange de zgomot, dar nu cred ca e un capat de tara…suntem noi carcotasi. Ca si concluzie finala, in urma parerilor celor care au cumparat aceasta masina de spalat, as zice cam asa: Masina de spalat buna la banii platiti pe ea.

Pentru pret si alte detalii, clic pe link.

Cele trei modele de masini de spalat aduse in discutie sunt masini de spalat bune, ce beneficiaza de o garantie de 5 ani, iar ca si concluzie finala, o parere generala despre masinile de spalat Heinner ar fi ca sunt masini de spalat bune, relativ ieftine, si tinand cont de garantia oferita, este un brand de luat in seama.

 

One comment to “Masina de spalat rufe Heinner”
  1. Pingback: Vreau cea mai bună mașină de spălat rufe cu încărcare verticală. Aș fi vrut tot o mașină de spălat Heinner.. | Grota Project

Lasă un răspuns