Păreri friteuză cu aer cald Delimano

Am stat ieri câteva ore bune într-o recepție cu un televizor ce rula fin doar pe teleshopping, friteuza Delimano, salteaua Dormeo, ceva furtun minune pentru grădină, lucruri din astea văzute pe posturile de teleshopping. Cum m-am plictisit repede, m-am pus pe căutat păreri despre friteuza cu aer cald Delimano. În fine, treaba este puțin mai complexă, friteuza Delimano, Friteuză cu aer cald, Air Fryer Delimano, ca să fim corecți până la capăt și să-i dăm denumirea exactă, pare a fi o alegere bună, mai ales că pe site-ul celor cu teleshoppingul, (www.top-shop.ro) are și ceva reducere consistentă de preț.

Vezi aici oferta Delimano

Ca de obicei, când caut pareri și impresii despre un anumit produs, m-am uitat și pe eMag, aici sunt o mulțime de friteuze și nu, friteuza cu aer cald Delimano nu se poate cumpăra de la eMag…deși au o ofertă masivă la capitolul friteuze, friteuza Delimano nu este vândută pe emag…singura variantă, în caz că ești interesat de achiziționarea unei friteuze cu aer cald Delimano rămâne www.top-shop.ro. unde, friteuza Delimano are în acest moment o reducere de 33%, adică, costă 399 de lei. Cum de-a lungul timpului am mai scris câteva articole despre friteuze pe blog, prețul este unul foarte ok, la banii ăștia chiar merită dacă nu vrei să cheltuii mai mult pentru o friteuză de top, gen friteuze cu aer cald Philips/Tefal.

Bun, referitor la păreri despre friteuza Delimano, una peste alta, lumea mulțumită. În general se fac comparații cu friteuze clasice cu ulei, dar am găsit pe internet și comentarii de genul, „am friteuză Delimano de doi ani și nu s-a stricat, încă prăjește foarte bine.”

Bun, dacă te-ai gândit să achiziționezi o friteuză cu aer cald, Air Fryer Delimano, trebuie să te uiți puțin și pe la caracteristicile acestei friteuze. Una peste alta, dacă te uiți la alte modele de friteuze cu aer cald, la capitolul capacitate, friteuza Delimano se afla în partea superioară, capacitatea coșului de coacere fiind de 2,5 l, aproximativ 800 g cartofi prăjiți, 500 g carne. Acceptabilă din punctul acesta de vedere.

Alte detalii tehnice de luat în seamă ar fi

  • Specificații tehnice: 220-240V~50/60Hz 1300-1500W, Clasa I energetică
  • Capacitate coș interior: 2.5L
  • Material principal: Carcasă: plastic; Cuvă: fier
  • Cablu de alimentare: material PVC; lungime: +1.0M
  • Temperatură ajustabilă de 80-200°

Dotată cu timer, astfel se poate ajusta atât temperatura cât și timpul de gătit – asigură rezultate perfecte de prăjire și coacere. Oprire automată-friteuza se oprește în momentul în care timpul dedicat gătiri a expirat. Atât coșul friteuzei cât și sportul acestuia se poate spăla în mașina de spălat vase.

Ca și alternativă pentru friteuza cu aer cald Delimano, asta în cazul în care doriți o comparație, cel puțin la un preț relativ asemănător, ar fi două friteuze destul de apreciate. Poate ar fi bine de văzut dacă există un preț bun, o promoție..

Friteuza Airfryer ”Magic Digital” HAUSBERG HB-2255 – un mic avantaj la această friteuză ar fi coșul de gătit o idee mai mare. 2,6 l comparativ cu 2,5 cât are friteuza Delimano. Un alt avantaj ar fi prețul, când scriu acest articol, această friteuză este mai ieftină cu aproape 100 de lei față de friteuza Delimano și ai parte și de un cadou la alegere.

Friteuza digitala fara ulei Andrew James AJ001336 Air Fryer, Capacitate 3.2 Litri– aici este clar avantajul, capacitatea mult mai mare a coșului de gătit. Și prețul este ceva mai mare.

Lasă un răspuns