Păreri despre un ciocan rotopercutor ieftin:  Stern PRRH 26-1B, 800W, 1150RPM

Am tot scris pe aici păreri despre ciocane rotopercutoare, am abordat și subiectul celui mai bun ciocan rotopercutor, am scris și despre un ciocan rotopercutor ieftin și despre faptul că uneori este suficient să ne limităm investiția într-o astfel de unealtă la necesitățile noastre și să nu plătim pentru un rotopercutor folosit de două ori pe an o sumă care nu s-ar justifica. În condițiile astea, dacă te afli în situația asta, o recomandare de ciocan rotopercutor ieftin și bun pentru astfel de utilizări ocazionale poate fi și ciocanul rotopercutor Stern PRRH 26-1B, 800W, 1150RPM. Austriecii de la Stern au reușit un raport calitate-preț foarte bun în cazul acestui rotopercutor iar prețul de 289 de lei este unul cât se poate de corect.

Am ales pentru azi ciocanul rotopercutor Stern PRRH 26-1B cu motor de 800w pentru simplul fapt că prețul acestui rotopercutor este cam acelaș cu cel al rotopercutorului Steinhaus PRO-RH1500, unul dintre cele mai populare ciocane rotopercutoare ieftine despre care am mai scris pe blog. Ca o părere personală, în condițiile în care utilizarea unui rotopercutor este ocazională, chiar dacă un rotopercutor bun nu trebuie să lipseascădin dulapul cu scule, aș opta pentru ciocanul rotopercutor Stern PRRH 26-1B dintr-un motiv relativ simplu, motorul orizontal al acestui ciocan rotopercutor oferă mai multă manevrabilitate și acces în locuri în care rotopercutorul de la Steinhaus dotat cu motor verical nu ar reuși să o facă.

În condițiile în care prețul de catalog pentru ciocanul rotopercutor Stern PRRH 26-1B este de 353 de lei iar la emag poate fi cumpărat cu 338 de lei, cel mai bun preț pentru acest rotopercutor marca Stern găsit pe internet este de 289 lei, o reducere de -64% fașă de prețul de catalog.

Cumpără acum Ciocan Rotopercutor Stern PRRH 26-1B cu 289 lei

Specificații ciocan rotopercutor Stern PRRH 26-1B:
Sursă de alimentare Rețea electrică 230V ~ 50Hz
Putere 800 W
Rata de impact 5100 bpm
Turație 0 – 1150 rpm
Greutate 3.2 kg
Diametrul gaurii in lemn 30 mm
Diametrul gaurii in otel 13 mm
Diametrul gaurii in beton 26 mm
Diametru max. gaurire cu carota (zidarie) :68 mm
Greutate aparat (kg): 3,20 kg
Descriere:
* 3 functii (percutie/ gaurire/gaurire cu percutie) pentru diverse lucrari;
* Angrenaj pe baza de rulmenti cu bile pentru folosire indelungata;
* Blocarea comutatorului de pornire/oprire pe pozitia pornit pentru functionare continua;
* Diverse viteze pentru utilizari diferite;
* Functionare dreapta/stanga;
* Maner suplimentar, rabatabil 360°, pentru a controla mai bine unealta;
* Sistem de ambreiaj care determina siguranta in functionare.

Lasă un răspuns