Câteva păreri despre motocoasa Steinhaus PRO-TU520 și cred că merită cumpărată

Căutam ceva pe internet și am ajuns la motocoasa Steinhaus. Ca de obicei, potrivit părerilor celor ce utilizează produse Steinhaus, principalul plus scos în față de cei ce au ales aceste produse, este raportul calitate-preț. Tot așa este și când vine vorba despre motocoasa Steinhaus PRO-TU520, păreri bune, oameni mulțumiți și toți sunt de acord că s-a plătit prețul corect raportat la calitate și la ce poate face această motocoasă.

Ca de obicei am căutat să văd și alte păreri despre motocoasa Steinhaus PRO-TU520, am căutat topuri și alte articole despre „cea mai bună motocoasă pe benzină„. În afară de faptul că se confirmă că este una dintre cele mai bune motocoase pe benzină din punctul de vedere al raportului calitate-preț, nu este o motocoasă recomandată foarte des, majoritatea dau drept cea mai bună motocoasă un model scump de la Makita, dar nu toată lumea are nevoie de Makita. Și când zic „nevoie„, mă refer la bani. Și dacă tot am amintit de bani, momentan există pe emag o promoție la motocoasa Steinhaus plus pachetul clasic de consumabile destul de avantajos. Asta în condițiile în care peste o perioadă tot vei avea nevoie de consumabile pentru motocoasa SteinhausVezi promoție motocoasă Steinhaus+pachet consumabile

Acum, revenind la motocoasa Steinhaus, dincolo de părerile bune și prețul corect, din punct de vedere tehnic, motocoasa celor de la Steinhaus este una destul de robustă și chiar dacă face parte din segmentul hobby, te poți baza pe ea în gospodărie. Da, nu e cea mai bună motocoasă însă pentru prețul de achiziție, poți spune că e un compromis, la 379 de lei chiar nu poți să-ți cumperi avion. În fine, ideea este că o motocoasă pe benzină bună, puternică de care să tragi ani buni nu prea găsești la prețuri așa mici. Dar cum spuneam, pentru treburi ocazionale, pe suprafețe mici, motocoasa Steinhaus PRO-TU520 merită cumpărată.

Modelul  Steinhaus PRO-TU520 este una dintre cele trei motocoase pe benzină comercializate de Steinhaus. Dotată cu un motor pe benzină în 2 timpi, 1450 W și 2 CP, este cea mai puternică motocoasă a gamei. Celelalte două alternative sunt Steinhaus PRO-TU430, o motocoasă de 1,6 CP destul de apreciată și Steinhaus PRO-MT430, motocoasă multifuncțională ce vine la pachet cu motofierăstrău și trimer pentru gardul viu. În anumite condiții, în funcție de necesități, văd această motocoasă multifuncțională mai atractivă decât Steinhaus PRO-TU520.

Altfel, în funcție de capacitate, detaliile tehnice ale motofcoaselor pe benzină Steinhaus sunt destul de comune motocoaselor ieftine.

– Motor: in 2 timpi, racit cu aer;
– Raport amestec benzina/ulei de motor: 40:1;
– Ulei amestec recomandat: 2TT;
– Tip arbore: inox cu caneluri din otel;
– Sistem pornire foarte usoara (demaror);
– Sistem de taiere: Cutit cu 3 dinti + Bobina cu fir nylon;

Așa cum se arată și în fișa tehnică, motocoasa Steinhaus PRO-TU520 este o motocoasă din gama hobby, o unealtă ok pentru gospodării mici. Ca o părere personală despre motocoasa Steinhaus PRO-TU520, ar fi de cumpărat dacă bugetul este limitat și nu vrei să investești o sumă mai mare. Pe lângă părerile găsite pe internet despre această motocositoare dar și pe baza impresiei bune lăsate de marca Steinhaus au contribuit la această concluzie. Cumva, în marja de preț de 350-500 de lei nu văd prea multe alternative mai bune la Steinhaus PRO-TU520 deși oferta de motocoase pe benzină este destul de generoasă, găsind în această categorie de preț atât motocoase bune produse de producători cu ceva renume dar și alte modele mai puțin cunoscute. Oricum, dacă ești în căutarea unei motocoase pe benzină ieftină, poți începe căutările de aici, o mulțime de motocoase la prețuri acceptabile.

Lasă un răspuns