aparat spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14 pareri

Pareri despre aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14

aparat spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14 pareri Cand am scris articolul acesta, aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14 nu l-am gasit recomandat pe niciun site, pe niciun forum. Dar cumva, mi-a atras atentia…este in top 3 cele mai vandute aparate de spalat cu presiune pe emag. Iar acest lucru mi-a dat de gandit. Despre Steinhaus PRO-HPC14 pareri prea multe nu am gasit, dar raportat la istoricul general al brandului Steinhaus si proprietatile tehnice ale aparatului, cumva, se explica aparitia acestui aparat de spalat in topul vanzarilor. Cel mai vandut aparat de spalat cu presine este Bosch AQUATAK 33-11, urmat de Steinhaus PRO-HPC14, iar pe locul 3, Karcher K 3.

Despre marca Steinhaus.

Brandul Steinhaus apare la OSIM, drept proprietatea companiei Dante International , adica, Steinhaus este o marca proprie a magazinului eMag. Cu siguranta, experienta proprietarului marcii si-a spus cuvantul, iar produsele Steinhaus au parte de aprecieri pozitive in general, mai ales pe parte de raport calitate/pret, unde acest raport este unul dintre cele mai corecte din piata.

Steinhaus PRO-HPC14-pareri pro.

In primul rand, Steinhaus PRO-HPC14  este cel mai ieftin aparat de spalat cu presiune ce poate fi cumparat de pe eMag.

Dotat cu un motor de 1 400W, aparatul dezvolta o presiune de 100 Bar, suficient pentru curatat pavaje, spalat masina si alte treburi usoare prin curte.

Daca la lungimea furtunului de 5 metri mai adaugam si cei 5 metri ai cablului de alimentare, rezulta un perimetru de actiune mare, chiar peste ce ofera alte aparate de curatat cu presiune mai scumpe.

La capitolul accesorii, avem strictul necesar. Aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14 vine dotat cu pistolul de spalare, o lance multi-jet si un recipient pentru detergent.

Este compact si usor de manevrat fiind prevazut cu un maner solid si suporti pentru accesorii.

Pompa de apa la aparatul de spalat cu jet Steinhaus PRO-HPC14 este din aluminiu. La cele mai bune aparate de spalat cu presiune, pompa de apa este confectionata din alama, iar la chinezariile ieftine, din plastic.

Garantia este de 24 luni.

Steinhaus PRO-HPC14-pareri contra.

Lipsa unui filtru pentru apa.

Cantareste 5 kg, iar lipsa rotilor poate conta.

Presiune dezvoltata de 100 BAR…diferenta de pret dintre acesta si un alt aparat ce dezvolta o presiune mai mare este mica, in concluzie, cumparatorul poate face un mic efort financiar pentru ceva mai bun.

Ca si parere finala, aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14 este ieftin si bun  pentru lucrari simple, uzuale.

→Verifica aici pretul actualizat.

 

1 thought on “Pareri despre aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC14”

  1. Pingback: Noutăți de la Steinhaus-Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20, 2000 W, 150bar, cel mai puternic aparat de spălat cu presiune din noua generație | Grota Project

Lasă un răspuns