Ofertă promoțională scule DeWalt

Tocmai ce am primit pe email o informație cu privire la sculele electrice marca DeWalt. Pare foarte interesantă, pentru pasionații brandului DeWalt. Pentru cei interesați de reducerile la sculele DeWalt, accesați linkul următor: promotii/brand/dewalt

Am mai zis pe aici, sunt unul dintre fanii DeWalt, ciocanul rotopercutor produs de această firmă este genial.Cel mai probabil, în momentul în care va crăpa autofiletanta cu acumulatori Einhell ce o folosesc în momentul acesta, mă voi da peste cap și o să-mi iau ceva de la DeWalt. Probabil, la regimul de exploatare la care o supun eu, va rămâne perfectă să-și facă și urmașii de lucru cu ea.

În fine, o alegere la capitolul mașini de găurit cu acumulatori, că tot există promoția asta de la atelierultau.ro, aș cam merge pe modelul DeWalt – DCD771C2. Este una dintre cele mai reușite mașini de găurit cu acumulatori iar promoția DeWalt o aduce cu 2 acumulatori, Li-Ion, 18 V, 1.3 Ah, 42 Nm, valiza plastic și un set accesorii insurubare si burghie mixte, 109 bucati la 609 lei. Cred că merită dacă vrei o mașină de gaurit cu doi acumulatori. Altfel, am mai scris și despre un top al mașinilor de găurit ce se vand cu doi acumulatori…asta așa, poate nu ai timp să aștepți până se încarcă acumulatorul mașinii de găurit și vrei alternative.

Lasă un răspuns