Noutăți de la Steinhaus-Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20, 2000 W, 150bar, cel mai puternic aparat de spălat cu presiune din noua generație

Mă uitam că cei de la Steinhaus a venit cu noutăți la început de 2020. Au adăugat un nou aparat de spălat cu presiune în portofoliu. Este vorba despre aparatul de curățat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20, dotat cu un motor ce dezvoltă o putere de 2.000 W și o presiune de 150 bar la un debit de 402 l/h. Un mare plus, dincolo de faptul că avem cel mai puternic aparat de spălat cu presiune al gamei, Steinhaus PRO-HPC20 vine și cu un furtun în lungime de 10 metri. Dacă aduni la cei 10 metri ai furtunului încă 5 metri cât măsoară cablul de alimentare reușești să acoperi o suprafață foarte, fără a mai fi nevoit să muți aparatul.

Vezi ce reducere are Steinhaus PRO-HPC20

Cum am urmărit evoluția mărcii Steinhaus, mă uitam la ce diferențe există între primul model de aparat de spălat cu presiune al mărcii,  Steinhaus PRO-HPC14 și Steinhaus PRO-HPC20 atât ca design cât și ca performanțe. Da, e destul de greu să compari, e vorba de altă putere, altă presiune, alt preț, însă, dacă vrei un aparat de spălat cu presiune bun, cred că Steinhaus PRO-HPC20 este una dintre alegerile inspirate mai ales că prețul, raportat atât la performanțele dar și la concurență este net în favoarea aparatului de curățat cu presiune Steinhaus. Dacă mai ții cont și de faptul că brandul Steinhaus este o marcă a eMag, tot timpul există o reducere la produsele marca Steinhaus.

Dincolo de faptul că părerile despre aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20 rămân la fel de favorabile ca și în cazul celorlalte modele, faptul că Steinhaus mizează în continuare pe o pompă de apă din aluminiu net superioară celorlalți competitori este un lucru de lăudat. Da, cel mai puternic aparat cu presiune este mai scump decât modelul anterior însă Steinhaus PRO-HPC20 vine ca o alternativă pentru cel mai apreciat aparat de spălat cu presiune al mărcii, Steinhaus PRO-HPC18+. Nu știu dacă există alternativă la acest preț pentru acest aparat de spălat cu presiune. Mă uit la ce alte aparate de spălat cu presiune există la vânzare în acest moment într-o plajă a prețului plus- minus 10% și nu găsesc nimic care să mă convingă. Clar, Steinhaus PRO-HPC20 nu este cel mai bun aparat de spălat cu presiune însă la prețul acesta bate cam tot ce există pe piață în acest moment. Da, te poți duce cu căutările către un aparat de spălat cu presiune profesional însă acolo mergi cu un alt buget. Pentru uz casnic, spălat mașină, curățat terasa, Steinhaus PRO-HPC20 este mai mult decât ai nevoie.

Specificații aparat de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20

 • Tip alimentare – La retea
 •  Pompa de aluminiu
 • Design compact
 • Sistem de dozare detergent

Continut pachet

 • 1 x Recipient detergent
 • 1 x Pistol
 • 1 x Lance Multi-Jet
 • 1 x Lance Turbo
 • 1 x Adaptor cupla rapida cu filtru apa
 • 1 x Aparat de curatat cu presiune
 • 1 x Tambur pentru rulare furtun
 • 1 x Furtun de 10m

Din punct de vedere tehnic, aparatul de spălat cu presiune Steinhaus este unul foarte puternic. Dotat cu un motor de 2,000 w aparatul dezvoltă o presiune de 150 bar. În condițiile în care părerile despre produsele marca Steinhaus sunt bune, raportul calitate-preț fiind poate cel mai bun din multitudinea de mărci și branduri ce au invadat România, cred că în condițiile în care cineva ar avea nevoie de o recomandare achiziționarea aparat spălat cu presiune bun, Steinhaus este o recomandare corectă.

Am zis că am urmărit evoluția brandului Steinhaus, am făcut lucrul acesta pentru că marca Steinhaus este o marcă românească dar se pare că este una foarte serioasă. Pe lângă prețurile mici, Steinhaus nu a făcut rabat de la calitate și cred că popularitatea acestei mărci încă mai are loc să crească. Lucrul acesta s-a demonstrat încă odată cu aparatul de curățat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20. Cât de curând o să vedeți aparatul acesta de spălat cu presiune prin mai toate topurile referitoare la „cel mai bun aparat de spălat cu presiune”. Pe ce mă bazez când spun că acesta este poate cel mai bun aparat de spălat cu presiune pentru uz casnic? Păi, în primul rând pe faptul că la general, părerile despre Steinhaus sunt într-o proporție foarte mare bune. Al doilea motiv pentru care acest aparat va fi unul apreciat de utilizator ar fi acela legat de prețul de achiziție, unul foarte mic comparativ atât cu concurența dar care oferă o calitate ce alte aparate de spălat cu presiune bune o oferă la un preț mult mai mare. Un alt motiv pentru care dacă ai avea dubii dacă să cumperi sau nu aparatul de spălat cu presiune  Steinhaus PRO-HPC20 ține de fiabilitatea acestor produse…am amintit de faptul că Steinhaus folosește în construcția aparatelor de spălat cu presiune doar pompe de apă construite din aluminiu ce cresc durata de viață a aparatelor.

CARACTERISTICI TEHNICE

 • Putere 2000 W
 • Presiune maxima 150 bar
 • Debit maxim 402 l/h
 • Temperatura maxima 40 C
 • Nivel zgomot 92 dB

DIMENSIUNI

 • Greutate 13.9 Kg
 • Lungime furtun 10 m
 • Lungime cablu 5 m

Garanția oferită de producător în cazul aparatului de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20 este de 24 de luni iar concluzia ar fi că dacă vrei un aparat de spălat cu presiune bun, în funcție de necesitățile tale, poți alege un aparat de curățat cu presiune marca Steinhaus cu toată încrederea.

Și dacă tot am zis în acest articol despre păreri despre aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20, las mai jos și o astfel de părere. Probabil era suficient să iau cu copy paste părerea respectivă și ar fi fost suficient, review mai complet decât acest comentariu referitor la acest aparat de spălat cu jet nu cred că există. Încă…

Buuna la toata lumea…. Revin din nou cu un review impreuna cu varu meu care l am convins sa cumpere acest model.. Si din nou pot spune

1 super multumit
2 super aparat
3 merita toti banii
4 multumim emag si steinhaus
5 gama asta de aparate spalat steinhaus.. Pret raport calitate da clasa multor aparate firme etc..
tamburul profesional pt depozitare cat si pentru a lucra cu furtunu rulat sau derulat in presiune!
spumare buna cu spumatorul lui reglabil
spumare buna din lance snow foam mtm
10m furtun presiune mare.. Debit apa mare.. Lance duze reglabile…CE SA ZIC…. A P L A U Z E!!!!! A P L A U Z E!!!!! A P L A U Z E!!!!! MERITA CUMPARAT!!!!

Contra: nimic, nu ai ce contra sa ai la asa aparat configuratie.. Calitate pret raport. Clar!

One comment to “Noutăți de la Steinhaus-Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20, 2000 W, 150bar, cel mai puternic aparat de spălat cu presiune din noua generație”

Lasă un răspuns