Noul aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+

Nu am mai trecut de multa vreme pe la sectiunea dedicata aparatelor de spalat cu presiune, de pe eMag, dar azi, am vazut ca cei de la Steinhaus au facut un upgrade navei amiral, aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18, 1800 W, 140bar, 396l/h despre care am mai scris pe aici. Am intuit corect cand am spus ca cei de la Steinhaus vor sa-si taie o felie groasa din piata aparatelor de spalat cu presiune.

Pe langa o schimbare de design care, fie vorba intre noi este bine venita, noul aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+ vine si cu cateva modificari ale performantelor dezvoltate de aparat.

Imbunatatirile aduse noului aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+ sunt:

Marirea debitului de apa de la 396 l/h la 402 l/h. Nu este o crestere spectaculoasa dar in conditiile in care aparatul este surprinzator de puternic, aceasta crestere a cantitatii de apa face din PRO-HPC 18+ un concurent serios in topul celor mai bune aparate de spalat cu presiune.

Lungimea furtunului. Vechiul model suferea destul de mult la acest capitol. Faptul ca venea dotat cu un furtun de doar 5 metri, in momentul achizitionari, foarte multi erau nevoiti sa mai cumpere un furtun suplimentar. Acum, furtunul are o lungime de 8 metri, cumulat cu lungime cablului,5 m este mai mult decat suficient.

Din ce-mi dau seama, diferenta de pret dintre cele doua modele este undeva pe la 80 lei, dar amandoua sunt momentan intr-o campanie de reduceri…deci…

→Verifica pretul aici.

Deja parerile despre aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+ sunt bune, asa cum sunt in general la toate produsele lor, semn ca daca ai grija de calitate, brandul creste frumos. Si da, daca nu stiati, Steinhaus este un brand romanesc.
cel mai bun aparat spalat cu presiune

One comment to “Noul aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18+”
  1. Pingback: Noutăți de la Steinhaus-Aparatul de spălat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20, 2000 W, 150bar, cel mai puternic aparat de spălat cu presiune din noua generație – Grota Project

Lasă un răspuns