M-am bucurat de un faliment


Am langa servici un chiosc, genul ala de magazinas de scara de bloc, inghesuit si aprovizionat cu de toate. De fapt, corect spus ar fi, am avut un magazin, pentru ca de cateva luni, s-a deschis si un Mega Image iar micul magazin, intr-un final si-a dat obstescul sfarsit.

Am zis in titlu ca m-a bucurat falimentul respectivului magazin. A nu se intelege ca sunt mare fan al marilor retele, nu, dar de multe ori, cand beneficiind de o nisa sau de o concurenta scazuta, tu ca patron de chiosc de scara de bloc practici niste preturi ce frizeaza ridicolul, cand vine unul si ti-o trage, pai chestia asta face sa-mi creasca inima.

Desi evitam sa-mi fac cumparaturi si de la chiosc dar si de la Mega, erau momente cand nu aveam varianta si mergeam. La chioscul respectiv, preturile erau de aeroport, singurele preturi aliniate la restul orasului erau la tigari si la paine. In rest, dumnezeu cu mila….o banala punga de sanziene(cornulete cu gem) care peste tot costa undeva la 4.5 lei, la chioscul meu era 7 lei. Si diferenta asta era peste tot, incepand cu banalele chipsuri si terminand cu Coca Cola. Si uite asta e motivul pentru care, m-am bucurat de  falimentul provocat de Mega Image, unui jepcar.

Lasă un răspuns