Huawei P10 un telefon tot mai popular

M-am tot uitat zilele aste dupa un telefon nou. Daca pana acum am fost fan Samsung, iar iPhone-ul iese din schema din cauza pretului, am inceput sa ma uit si dupa alte marci de telefoane. Huawei P10 pare a fi un telefon tot mai popular.

Din ce am citit, pare destul de fiabil si corect raportat la pret. M-ar tenta modelul Huawei P10 Lite, Dual Sim, 32GB, 4G, Black, cel mai ieftin. Asta si din cauza celei mai mici memorii. Nu-i panica, pe actualul telefon, un Samsung ce da semne de oboseala, am un microSD de 64 GB si telefonul duce pana la 256 GB. Oricum, pentru ce am eu nevoie este mai mult decat suficient si chiar daca cumpar un microsd mai mare, tot ies mai bine la bani .

Vedem, asteptam promotiile de black friday si pana atunci ne hotaram….desi, parca asta este cea mai buna varianta. Si daca tot l-am adus in discutie, am vazut ca sunt cateva minusuri ce ies in evidenta la Huawei P10.

-Daca pui slot de memorie pierzi o pozitie de sim si nu-l mai poti folosi ca telefon dualsim

-Destul de alunecos, avand sanse mai mari sa-l scapi

-Nu se prea gasesc huse pentru el.

-Senzorul de amprenta merge cam greu dacă ai mana transpirata

Dintre toate aceste minusuri sezizate de cei ce-l au, nu ma afecteaza niciuna…sunt destul de grijuliu, iar senzorul de amprenta….mai bine lasa.

Lasă un răspuns