Hei-rup, hei-rup

hamac cu nod

Uite ca si martie este aproape gata si mi-am reveniti si eu cu scrisul pe blog. Mai am putin si revin la starea initiala, la momentul acela in care, deschid site-ul si…nu mai scriu cu saptamanile.

Daca in ianuarie am fost activ, iar trendul a fost crescator si in februarie, in martie, cel putin in ultima saptamana, nici maca nu am mai fost curios sa vad care este situatia traficului. Da, a crescut, lumea, in general doamnele, sunt interesate de slabit si cauta informatii despre Visislim Dren. Cred ca exista si ceva promovare pentru aceste pastile, nu de alta, dar interesul este tot mai ridicat.

Dap, sunt lenes si fac treaba in salturi…hei-rup, hei-rup…asa ziceau strabunii. Si ca o mica paranteza, ca tot mi-am amintit, acum ceva zile, m-am intalnit cu o veche cunostinta, iar la capitolul ce mai faci, ce-ai mai facut, i-am pomenit si despre activitatea mea bloggeristica. M-a intrebat daca scriu despre pastile si ceaiuri, ca noi ne-am cunoscut in perioada in care eu din asta traiam, din vanzarea de pastile, ceaiuri si alte cremute. I-am zis ca nu, ca nu mai sunt pe zona de produse naturiste. Pacat a zis el, puteai sa scrii despre astfel de lucruri, lumea este interesata…dar si concurenta este destul de mare, am adaugat eu. Deh, poate o sa fac si o categorie dedicata acestei nise, din ce am vazut, pa partea de pastile pentru potenta, este liniste, nu se prea omoara lumea cu scrisul. Poate o voi face eu, dar cum am zis…hei-rup, hei-rup

Si uite ca am ajuns iar sa-mi trag cu ochiul pe la statistici si articolul acesta a avut si el doi cititori. L-am recitit si eu si mi-am dat seama ca in afara de articolul despre capsulele de slabit, in ceea ce priveste sanatatea si slabitul nu am scris nimic in afara de cateva articole despre bicilete de fitness. A, si mi-am mai facut inca un site, tot de umplutura unde am scris ceva despre aparatele de vaslit si despre faptul ca de la anu 🙂 vreau sa merg la sala.

Lasă un răspuns