Doctorita Plusica lego duplo

doctorita plusica,lego duploCine are copil mic stie cine este Doctorita Plusica.La doi ani, fiimea este inebunita dupa Plusica si oita ei.Desi nu exagereaza cu televizorul, la ora la care se difuzeaza Doctorita Plusica, cumva, ceasul ei biologic o distrage de la orice alta activitate si toata lumea este nevoita sa urmareasca desenul animat. Foarte prietenoasa si educativa Plusica.

Dupa ce de Craciun a primit Setul doctoritei Plusica, ma tot gandesc sa-i cumpar si Plusica,varianta lego duplo. Faptul ca cei de la Lego au creeat pe langa caramizile clasice si varianta Duplo, este un mare plus pentru ei, iar faptul ca stimuleaza creatia si indemanarea copiilor mici nu poate decat sa ma bucure.

Daca nu stiti ce este Lego Duplo, ei bine, este una dintre cele mai creative jucarii pentru copii cu varste intre doi si cinci ani. Caramizile lego duplo sunt mai mari decat cele clasice, dar lucrul acesta nu impiedica includerea lor si in restul gamei lego.Prin multitudinea posibilitatilor de combinare a caramizilor, jocul lego, stimuleaza atat indemanarea cat si creativitatea copilului.

Daca sunteti interesati de astfel de jucarii creative, aveti si un link catre Jucarii Lego Duplo la reducere 

Desi este conceput special pentru copii, lego duplo incita la joaca si adultii, iar lucrul acesta, schimba aceste jucarii creative, in jucarii interactive,  iar de aici, rezulta distractie. Iar specialistii spun clar, prin distractie si interactiune, copilul invata.

Lasă un răspuns