Despre marca Steinhaus

Această pagină destinată mărcii Steinhaus este scrisă într-un moment de lipsă cruntă de inspirație însă nu o să recunosc niciodată acest lucru, voi spune că am decis să scriu acest text cu scop SEO sau, să mă dau ușor patriot, pentru susținerea unei mărci românești. 

Bun, acum că am făcut introducerea, să-i dăm drumul, să vedem care este treaba cu Steinhaus, nu de alta, dar am tot scris pe blog despre ei și cred că ar fi cazul să-mi dea și o bere…sau na, în caz că nu o vor face mă voi mulțumi cu ceva trafic și 2-3 lei din reclame….Să fie primiți!

Acum, trecând la lucruri serioase, marca Steinhaus este o marcă cât se poate de românească fiind înregistrată la OSIM(Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) de către firma Dante International, unul dintre acționarii eMag.ro. acesta fiind și unul dintre motivele pentru care dacă vrei să cumperi ceva marca Steinhaus, cam singurul vânzător o să fie eMag. Într-un fel, creșterea în popularitate a acestei mărci a fost posibilă și din cauza acestui monopol. Nu este singurul motiv, la popularitatea brandului Steinhaus a contribuit și raportul calitate-preț, potrivit părerilor găsite de-a lungul timpului pe internet despre marca Steinhaus, acest raport calitate-preț este cel mai des invocat. În rest, lumea mulțumită de produse, cumva corespund așteptărilor…până la urmă sunt produse destinate uzului casnic, produse din gama hobby. De când tot scriu pe blog despre produsele Steinhaus, una dintre cee mai dese interpelări ce aduc oamenii pe site țin de originea produselor. Și cam da, deși marca Steinhaus este o marcă românească, produsele comercializate sub această marcă sunt fabricate în Asia și Turcia. La un momendat, acum ceva ani citisem că ar exista planuri pentru o făbricuță în România însă nu am mai auzit nimic despre acest lucru. Bun, produsele sunt fabricate în China dar mai sunt o mulțime de alte branduri mult mai mari și mult mai scumpe care fac acelaș lucru, produc în China cu marca lor…Până la urmă chinezii produc calitate pe care o soliciți, fie că este vorba de iPhone, de Nike, de Heinner sau de Steinhaus, asta este globalizare și acest lucru nu ar trebui să afecteze imaginea unei mărci. Atâta timp cât acel amintit mai sus raport calitate-preț este unul corect, sănătate!

Asta cam așa despre istoricul mărcii Steinhaus. Eu i-am descoperit acum ceva ani când căutam o mașină de găurit cu acumulator ieftin să o folosesc ocazional pentru niște găuri de mici dimensiuni în lemn. La momentul respectiv, la mare căutare era mașina de găurit Parkside de la Lidl dar cum nu reușeam să o găsesc că era bătaie pe ea și stocurile erau completate rar, m-am orientat către mașina de găurit cu acumulator Li-Ion Steinhaus PRO-CD18 cea mai ieftină mașină de găurit cu acumulator de la Steinhaus. Și am fost mulțumit de ea.

Faptul că a fost exact ce spuneau mi-a plăcut, acesta fiind și motivul pentru care am tot recomandat această bormașină. Și dacă între timp mă apucasem să scriu pe blog, am dezvoltat subiectul Steinhaus, am căutat informații și păreri, am oferit altenative când a fost cazul. Și mă uit acum că am scris o mulțime despre produsele celor de la Steinhaus, este marca cel mai des amintită pe blog. Tocmai acesta este și motivul pentru care scriu azi acest articol, vreau să fac o listă cu articolele scrise despre această marcă și să continui cu promovarea acestei mărci în continuare.

După cum se vede am scris câteva articole în care amintesc despre produsele Steinhaus. Cumva e și o mândrie personală că prin aceste articole am ajuns să fiu destul de bine poziționat în google și cam asta vrea tot omul ce scrie pe un blog…trafic și notorietate pe o nișă. Acesta este și motivul pentru care voi încerca pe viitor să scriu mai mult despre produsele Steinhaus pentru că până acum m-am limitat în general la mașini de găurit și aparate de spălat cu presiune însă Steinhaus are în portofoliu, potrivit filtrelor eMag, 161 de produse…deci, am despre ce să documentez și să scriu pentru a reuși ce ziceam în articolul legat de traficul ce a scăzut în ultima perioadă din cauza unor probleme tehnice. Oricum, ce mai scriu despre această marcă voi posta în continuarea liste cu articole și la final de an voi face un top al celor mai vizualizate articole.