masina spalat rufe incorporabila

Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe incorporabila

Trendul pentru electrocasnice incorporabile a atins si segmentul masinilor de spalat, nevoia de spatiu cerandu-si dreptul. Desi pretul unei masini de spalat rufe incorporabila este ceva mai mare decat al unei masini de spalat clasice, de cele mai multe ori investitia se merita, spatiul castigat si designul modern justificand diferenta. Deci, care este cea mai buna masina de spalat rufe incorporabila?

Principiile dupa care alegem masina de spalat rufe incorporabila, in linii mari sunt aceleasi ca si in cazul masinilor de spalat clasice, singurul lucru de care ar trebui tinut cont fiind viteza de centrifugare. Fiind vorba despre o masina de spalat incorporata in mobilier o viteza de centrifugare  mai mare de  1400 rpm, ar putea transmite anumite vibratii neplacute in mobilier.

Asa cum am spus, oferta de masini de spalat rufe incorporabile este mai restransa decat la cele clasice, dar asta nu inseamna ca nu aveam de unde alege o masina de spalat incorporabila buna. Si cum a vorbi fara exemple, hai sa vedem 3 dintre cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile ce ar merita atentie in cazul in care esti in cautarea unei astfel de masina.

1.Masina de spalat rufe incorporabila Whirlpool AWOC 0614cea mai buna masina spalat rufe incorporabilaCum se intampla la mai toate modelele incorporabile, si aceasta masina de spalat este tot cu incarcare frontala. Masina face parte din clasa energetica  A++ si are o capacitate de 6 kg si 1400 RPM. Dotata cu al-6-lea simt, acest model, pe langa programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi, are si programul de spalare rapida. Pentru mai multe detalii, aveti link- Masina de spalat rufe incorporabila Whirlpool AWOC 0614, 6th Sense, 6 kg, 1400 RPM, Clasa A++, 60 cm

2.Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F

masina spalat rufe incorporabilaMasina de spalat rufe incorporabila Beko HITY854310F este o masina de capacitate mare, 8 kg la spalare si 5kg la uscare. Dezvolta tot 1400RPM dar face parte din clasa energetica A. Un consum mai ridicat de energie poate fi trecut cu vederea in conditiile in care aceast model de masina de spalat haine incorporabila este prevazuta si cu uscator. Cu 16 programe de spalare si garantie de 24 luni ce poate fi extinsa pana la 4 ani poate fi o varianta de luat in calcul. Mai multe detalii si pret, linkMasina de spalat rufe cu uscator incorporabila Beko HITY854310F, Spalare 8 kg/Uscare 5 kg, 1400 RPM, Clasa A.

3.Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint BWMD 742

masina spalat incorporabila emagDe la Hotpoint avem tot o masina cu capacitate mare,7 kg si tot cu 1400RPM. Acest model face parte din clasa energetica A++ si in cele 16 programe vor regasi inclusiv programul Baby. Masina este silentioasa (programul Super Silent) si este prevazuta cu un tambur din inox. La fel ca si celelalte modele, incarcare este frontala si este prevazuta cu un ecran LCD pentru vizualizarea programelor. Mai multe detalii si pret, accesand link-ul urmator- Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint BWMD 742 (EU), 7 kg, 1400 RPM, Clasa A++

Desi in piata veti gasi si alte modele, cele prezentate mai sus mi-au parut a fi cele mai bune masini de spalat rufe incorporabile raportate atat la factorul calitate-pret, dar si din punct de vedere tehnic.

1 thought on “Cum alegi cea mai buna masina de spalat rufe incorporabila”

  1. Pingback: Promotiile saptamanii Stock Busters – Grota Project

Lasă un răspuns