Conversie si promovare

om sucit,prostiCa tot am zis intr-un articol trecut ca sunt hotarat sa castig bani din blogul acesta, realizez ca totusi este greu sa ma manifest artistic pe doua bloguri.Azi, cautand ceva inspiratie pentru un articol care sa ma duca mai aproape de ce mi-am propus, mi-a venit in minte celebrul proverb …ban la ban si paduche la paduche…asa ca, pe viitor, voi incerca sa dezvolt  subiectul conversiile optinute, incercand in felul acesta sa optin si  alte conversii.

Lumea este de parere ca un blog generalist are sanse mici sa realizeze un numar mare de conversii daca in spatele lui nu se afla o comunitate. Tot ce se poate, dar cum am realizat ceva conversii fara a avea o comunitate, cred ca focusarea pe subiect, printre alte subiecte poate da roade.

La inceputurile mele bloggeristice, cand in fiecare zi eram cu ochiul pe contul de profitshare sa vad daca am inregistrat ceva click-uri, eram surprins ca nu inregistram click-uri si pe banerul-ul afisat pe site.Surpriza a venit ceva mai tarziu, odata cu prima conversie.

Asta e ideea, in articolele urmatoare, o sa fac scurte prezentari pentru produsele cumparate din diverse magazine afiliate, indiferent de comisionul optinut, de catre cei ce mi-au trecut pragul virtual al blogului.

 

 

Lasă un răspuns