Cele mai populare boxe portabile ieftine

Dupa cum am obiceiul, pentru inspiratie, stau cu ochii pe campaniile de reduceri. Merg pe mana lui eMag, au cea mai buna interfata, review-uri si poti sa-ti faci o parere despre un anumit produs si in functie de popularitatea unor produse. Cum azi este despre boxe portabile, la emag, cele mai populare sunt niste boxe portabile ieftine.

Fiind vorba despre boxe portabile ieftine, personal le cred mofturi pentru tineri, si, pe langa un sunet decent si o conectare rapida, cred ca principal motiv pentru care aceste boxe sunt populare, pe langa pretul mic, este si dimensiunea.

Da, sunt si boxe scumpe ce ajung la cateva sute bune de lei, dar nu cred ca oricine  vrea sa plateasca o suma mare pe un moft. In concluzie, o boxa portabila ieftina si buna cred ca e ok

Asa cum am spus, cele mai populare boxe portabile de la emag sunt boxele ieftine. Momentan fiind si ceva promotie ce include si boxele portabile, cele mai vandute sunt urmatoarele:

1. Boxa portabila bluetooth A+ BSK 1

In fapt, aici este vorba de o mini-boxa portabila, dar este suficient.

Tip boxa Boxa Bluetooth
Conectori MicroUSB 3.5 mm
Medii de redare MP3 MP4 SD card TF card
Raza de actiune 10 m
Putere RMS (W) 3 W
Culoare Negru
Distorsiuni (dB) ≥80dB
Baterie Lithium-Ion

boxa portabila ieftinaVezi pretul

Parerile despre aceasta boxa portabila fara fir sunt bune. Majoritatea fiind de acord ca raportul calitate pret este unul foarte corect.

2. Boxa portabila JBL GO, Black

Cu un pret putin mai mare decat prima boxa, boxa portabila JBL GO este cea mai populara boxa fara fir.  Dimensiuni decente, performante si pret mai mult decat multumitoare. Aceasta boxa are peste 500 de aprecieri pozitive, un lucru destul de rar intalnit pe platforma eMag cand vine vorba de pareririle cumparatorilor. Daca nu v-am convins, cititi cele 560 de review-uri si o sa-mi dati dreptate.

Tip produs Difuzor Boxa portabila
Conectori 1 x MicroUSB 1 x 3.5 mm jack
Raza de actiune 10 m
AM/FM Nu
Putere RMS (W) 3
Culoare Negru
Banda de frecventa 180 – 20000 Hz
Distorsiuni (dB) ≥80
Dimensiune sateliti (W x D x H mm) 82.7 x 30.8 x 68.3
Baterie 600 mAh
Compatibilitate Compatibil cu majoritatea dispozitivelor ce au conector jack 3.5 mm sau functie Bluetooth

cea mai buna boxa portabila

Vezi pretul

 

Daca nu ai gasit o boxa care sa te multumeasca, mai incearca si da un ochi si pe aici: www.cel.ro/boxe/portabile/bluetooth

Lasă un răspuns