Cele mai bune trotinete cu roți luminoase pentru copii

Am observat că în anul 2020, la capitolul trotinete pentru copii, trend-ul merge pe trotinetele cu luminițe colorate în roți. LED-urile luminează doar în mers și nu necesită baterii, acestea fiind alimentate prin rotirea roților.

La capitolul trotinete pentru copii cu roți luminoase oferta este destul de consistentă, prețurile fiind în funcție de marcă și de vânzător. Probabil, cea mai bună trotinetă cu roți luminoase pentru copii pare să fie trotineta Globber Expert Ligth. O altă trotinetă cu roți luminoase foarte apreciată, este o trotinetă de la o firmă de prestigiu în domeniu, SmartTrike. În principiu, prețul unei trotinete cu roți luminoase pornește de la șaizeci și ceva de lei și poate ajunge la 5-600 de lei. La capitolul cea mai ieftină trotinetă cu roți luminoase ar fi trotineta pliabilă Smiley cu 4 roti luminoase dedicată grupelor de vărstă 3-6 ani.

Cum alegi cea mai bună trotinetă cu roți luminoase

Cel mai probabil, în momentul în care te-ai hotărât să-i cumperi copilului o trotinetă cu roți luminoase vei porni de la culoare. Trotinetă roz cu luminițe pentru fetițe, trotinete albastre pentru băieței. Apoi, dincolo de buget, cred că vine caltatea trotinetei. Pentru că la o vărstă fragedă, copii au nevoie de siguranță, astfel, că vei căuta o trotinetă de calitate pentru copilul tău. Desigur, nu uita de celelalte elemente de siguranță recomandate pentru mersul pe trotinetă. Cel puțin pentru început este recomandată purtarea unei căști de protecție, genuchiere și palmare. În timp, după ce copilul capătă experiență, cel mai probabil va renunța sămai poarte aceste protecții însă, pentru început acestea sunt recomandate. Un avantaj al acestor elemente de protecție ar fi acela că sigur, după trotinetă vor urma rolele și bicicleta.

Dacă în privința roților luminoase lucrurile sunt simple, toate trotinetele cu roți luminoase fiind fabricate cu luminițe multicolore, mai sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont când alegi trotineta. Unul dintre aceste lucruri ține de amplasare cât mai joasă a podelei trotinetei. Mai ales în cazul copiilor foarte mici, podeaua, deck-ul trotinetei, trebuie să fie cât mai jos pentru a evita oboseala. În alegerea unei trotinete bune trebuie ținut cont și de dimensiunea roților, și de manevrabilitate dar și de sistemul de frânare. Nu în ultimul rând contează calitatea materialelor din care este construită trotineta.

TROTINETĂ EXPERT LIGHT GLOBBER

Dincolo de faptul că trotineta cu roți luminoase Glober Expert Ligth este disponibilă în rețeaua Decathlon a făcut ca popularitatea acestei trotinete să crească.

Dimensiunile trotinetei sunt următoarele:

Lungime55,7cm. 28 cm.
Înălțime minimă: 67,5 cm.
Înălțime maximă: 77,5cm
Greutate: 2,46kg
Respectă norma EN71-1. Greutate maximă: 50 kg.

Roţile luminoase sunt echipate cu LED-uri colorate, care pornesc şi sunt alimentate prin rotirea roţilor iar ghidonul T-bar este ajustabil pe 3 trepte de înălțime este prevăzut cu  mânere din TPR moale, ce conferă confort optim și rezistență sporită la uzură. Totodată, trotineta cu roți luminoase Globber beneficiază de funcția de blocare a direcție, o funcție foarte importantă mai ales în cazul copiilor începători. După ce copilul capătă experiență în mersul pe trotinetă se poate renunța la această funcție astfel încât copilul poate beneficia de manevrabilitatea oferită de direcția pe bază de pivoți direcționali montați pe rulmenți cu bile. Frânarea trotinetei este una foarte eficientă și se face pe roata din spate a trotinetei.

Mai multe detalii despre trotineta Globber Expert Ligth în magazin

 

Așa cum spuneam ma sus, una dintre cele mai bune trotinete cu roți luminate cu LED este un produs al firmei Smart Trike.

Trotinetă roți luminoase Smart Trike T1 

 

Notorietatea bazată pe calitatea oferită de Smart Trike este recunoscută peste tot în lume. La capitolul trotinete cu roți luminoase, trotinetă cu roți luminoase Smart Trike T1 este una dintre cele mai apreciate trotinete. Deși prețul este unul mai ridicat, părerile despre trotinetele Smart Trike sunt foarte bune. Grupa de vârstă pentru acest moel de trotinetă este una mai scăzută, Smart Trike T1 se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani.

Faptul că trotineta este prevăzută și cu un scăunel detașabil este un plus pentru copii începători ce pot exersa mersul pe trotinetă dintr-o poziție comodă și sigură.

Mai multe detalii despre trotineta Smart Trike T1 în magazin

Acestea sunt două dintre cele mai bune trotinete cu roți luminoase însă, așa cum am amintit la începutul articolului, oferta de trotinete cu luminițe în roți este una destul de consistentă și în cazul în care vrei să faci o bucurie copilului, ai de unde alege o trotinetă bună, indiferent de bugetul alocat acestei achiziții. Deși suntem în plin sezon, faptul că există concurență ne dă posibilitatea să alegem o trotinetă cu roți cu LED ce poate beneficia și de discounturi destul de mari.

Vezi trotinete cu preț redus

Lasă un răspuns