Cel mai bun aparat impotriva tantarilor


aparat contra tantarilorA venit vara, a fost si ceva ploaie, au aparut tantarii. Cum scapi de ei, ce metode, care este cel mai bun aparat impotriva tantarilor? Din experienta anilor trecuti, avand copil mic, la recomandarea medicului, am renuntat la clasicul aparat cu pastile antitantari. Pe noi, mirosul lasat de aceste pastile nu ne deranja, dar copilul, fiind mai sensibil, avea nasul uscat. Ne-a recomandat doctora un un gel anti-tantari pentru bebelusiZanza-No Baby, foarte bun, dar miroase de-ti muta nasul. Acum, copilul a crescut si nici el nu mai vrea, nu-i place cum miroase, in concluzie, ar trebui sa ne orientam catre un aparat contra tantarilor. O varianta ar fi DESCON LZ30...cam scumput si cam luminos. Altă variantă, interesantă prin faptul că acoperă aproximativ 250m², ar fi asta, InsectoKILL B60 250mp găsit pe un site ce se ocupă doar cu insecte și alți dăunători.

Am prins o discutie pe un forum despre aparatele impotriva tantarilor, iar parerile erau impartite, nu m-am lamurit, asa ca am cautat din nou detalii, sperand sa aflu care este cel mai bun  aparat contra tantarilor.

Aparat electric Aroxol pentru pastile impotriva tantarilor

Nu stiu daca este cel mai bun aparat contra tantarilor, dar cu siguranta este cel mai ieftin. Functioneaza pe pastile, si zice producatorul ca efectul dureaza 8 ore. Nu prea-mi vine a crede, dar o solutie ar fi aceea aplicata de un cumparator al acestui aparat contra tantarilor-Inainte sa ma culc, bag in priza 2 aparate si dorm linistit si nebazait..
Mosquito Killer aparat contra tantarilor.

Probabil, daca intamplator ati vazut ceva emisiune de teleshopping, poate stiti despre acest aparat contra tantarilor, este cel din reclamele tv. Acest aparat contra tantarilor foloseste un spectru de lumina ultravioleta ce atrage insectele, iar acestea sunt electrocutate de catre grilajul de inalta tensiune.

Aparat contra tantarilor cu ultrasunete

Am gasit ceva referinte bune despre acest aparat cu ultrasunete contra tantarilor pe un forum de pescari. Din ce se discuta acolo, facand comparatie cu un aparat contra tantarilor cu pastile, acesta era mult mai eficient.


In concluzie, pentru apartament, cea mai buna solutie impotriva tantarilor mi se pare aceea de-a folosi doua aparate concomitent. Singura problema ar fi numarul mare de pastile folosite pe o vara. Desi, sincer sa fiu, raportat la pret si din ce am vazut la o terasa, un aparat profesional contra tantarilor, ar fi nemaipomenit…dar e scump s oricat de sadic as fi, nu-mi vine sa dau atatia bani pe un astfel de aparat. Bine, daca as avea terasa, l-as incerca pe acesta-DESCON LZ30, zice ca este eficient si impotriva rozatoarelor,mustelor si fluturilor. Momentan e cu promotie, 1+1.

Un comentariu la “Cel mai bun aparat impotriva tantarilor

Lasă un răspuns