Cel mai bun aparat impotriva tantarilorA venit vara, a fost si ceva ploaie, au aparut tantarii. Cum scapi de ei, ce metode, care este cel mai bun aparat impotriva tantarilor? Din experienta anilor trecuti, avand copil mic, la recomandarea medicului, am renuntat la clasicul aparat cu pastile antitantari și am cumpărat un >, aparat cu frecvență oscilantă ce face față.  Pe noi, mirosul lasat de aceste pastile nu ne deranja, dar copilul, fiind mai sensibil, avea nasul uscat. Pentru afară, ne-a recomandat doctora copilului o loțiune anti-tantari foarte bună și ieftină de la Bros.  Acum, copilul a crescut si fuge afară mai repede decât avem noi timp să-i dăm cu loțiune și de multe ori până ajungem să dăm cu loțiune anti țânțari o mai pișcă câte unul. Pentru piscături de țânțari am luat preventiv un gel după înțepături de țânțari dar nu am prea apucat să-l folosim.

Legat de cel mai bun aparat anti țânțari am prins o discutie pe un forum despre aparatele impotriva tantarilor, iar parerile erau impartite, nu m-am lamurit, asa ca am cautat din nou detalii, sperand sa aflu care este cel mai bun  aparat contra tantarilor. O varianta ar fi DESCON LZ30...cam scumput si cam luminos. Altă variantă, interesantă prin faptul că acoperă aproximativ 250m², ar fi asta, InsectoKILL B60 250mp găsit pe un site ce se ocupă doar cu insecte și alți dăunători.

Aparat electric Aroxol pentru pastile impotriva tantarilor

Nu stiu daca este cel mai bun aparat contra tantarilor, dar cu siguranta este cel mai ieftin. Functioneaza pe pastile, si zice producatorul ca efectul dureaza 8 ore. Nu prea-mi vine a crede, dar o solutie ar fi aceea aplicata de un cumparator al acestui aparat contra tantarilor-Inainte sa ma culc, bag in priza 2 aparate si dorm linistit si nebazait..
Mosquito Killer aparat contra tantarilor.

Probabil, daca intamplator ati vazut ceva emisiune de teleshopping, poate stiti despre acest aparat contra tantarilor, este cel din reclamele tv. Acest aparat contra tantarilor foloseste un spectru de lumina ultravioleta ce atrage insectele, iar acestea sunt electrocutate de catre grilajul de inalta tensiune.

Aparat contra tantarilor cu ultrasunete

Am gasit ceva referinte bune despre acest aparat cu ultrasunete contra tantarilor pe un forum de pescari. Din ce se discuta acolo, facand comparatie cu un aparat contra tantarilor cu pastile, acesta era mult mai eficient.
In concluzie, pentru apartament, cea mai buna solutie impotriva tantarilor mi se pare aceea de-a folosi doua aparate concomitent. Singura problema ar fi numarul mare de pastile folosite pe o vara și recomandarea de ziceam mai sus, legată de mirosul pastilelor ce poate fi deranjant în cazul anumitor persoane. Una peste alta, coroborat cu plase de insecte lae 2eye, face față cu brio într-un apartament de două camere.

Desi, sincer sa fiu, raportat la pret si din ce am vazut la o terasa, un aparat profesional contra tantarilor, ar fi nemaipomenit…dar e scump si oricat de sadic as fi, nu-mi vine sa dau atatia bani pe un astfel de aparat. Bine, daca as avea terasa, l-as incerca pe acesta-DESCON LZ30, zice ca este eficient si impotriva rozatoarelor,mustelor si fluturilor. Momentan e cu promotie, 1+1.

One comment to “Cel mai bun aparat impotriva tantarilor”
  1. Pingback: Se poate transmite coronavirus prin intermediul țânțarilor? | Grota Project

Lasă un răspuns