cea mai buna bicicleta fitness orizontala

Cea mai buna bicicleta fitness orizontala

cea mai buna bicicleta fitness orizontala

Asa cum am spus si in articolele anterioare dedicate bicicletelor pentru fitness, bicicleta fitness orizontala cu franare magnetica este un produs destinat in general persoanelor mai in varsta sau celor care au nevoie de recuperare medicala. Pretul pentru o bicicleta fitness orizontala, comparativ cu o bicicleta verticala este mai mare. Detaliile constructive fac diferenta. In acest articol vom vedea cateva dintre benefiicile unei biciclete de fitness orizontale si cateva dintre cele mai bune modele de biciclete fitness orizontale.

Preț bun pentru Bicicleta fitness E SEAT Domyos

La o prima vedere, pentru cei ce nu au timp sa citeasca intreg articolul, cea mai buna bicicleta fitness orizontala, cel putin prin prisma raportului calitate-pret, este bicicleta orizontala fitness TOORX BRX RCOMFORT Recumbent

Constructiv, la bicicleta de fitness orizontala in locul seii vom intalni un scaun cu spatar foarte comod. Pozitia de pedalat este si ea una foarte comoda, pozitia picioarelor in timpul pedalatului fiind aproape paralela cu axa orizontala a bicicletei. Prin aceasta pozitie, presiunea asupra articulatiilor fiind mult mai redusa. In aceasta pozitie consta si diferenta dintre o bicicleta orizontala si una verticala.

Desi poate fi folosita cu real succes si pentru slabit, bicicleta orizontala pentru fitness exceleaza la alte capitole. In primul rand pentru recuperare medicala si in al doilea rand, pentru mentinerea in forma a persoanelor mai in varsta. Punctul forte al aceste biciclete sunt exercitiile cardio si tonifierea muschilor.

Care sunt cele mai bune biciclete fitness orizontale?

Asa cum am spus si mai sus, TOORX BRX RCOMFORT Recumbent este una dintre bicicletele pentru fitness orizontale  ce merita putina atentie in cazul in care se doreste o astfel de achizitie. Nu este cea mai ieftina, dar este una corecta raportata la pret.

Detalii tehnice

Consola: cu afisaj LCD si suport pentru tablete / Music Stand inclus
Dimensiune: 1300 x 630 x 970 mm
Dimensiuni pachet: 780 x 280 x 330 mm
Informatii: Distanta, timp, calorii, puls, viteza, kilometrajul, scanare
Greutate produs: 29.5 kg
Greutatea produsului ambalat: 33 kg
Greutate maxima utilizator: 110 kg
Detectarea cardio: puls mana
Sa: Reglare orizontala
Efort de ajustare: Manual pe 8 nivele
Sistemul de franare: Magnetic 8 pozitii
Volanta: Greutate 7 kg

                    Verifica pretul aici.

Un alt model acceptabil ca pret este Bicicleta Fitness Orizontala de recuperare Techfit R450. Techfit este un producator renumit si chiar daca are si produse foarte scumpe, experienta si calitatea se fac simtite si in cazul bicicletelor pentru fitness mai ieftine.

Constructiv, acest model are cam toate calitatile unei biciclete pentru fitness bune.

Franare magnetica: 8 nivele de rezistenta

6 functii afisate: Timp, Viteza, Distanta, Calorii, Puls, ODO (istoric kilometri)

Display: LCD

Sarcina max. admisa: 120 Kg

Dimensiuni: L 1114 x l 69 x H 1134 cm

Senzori in manere

Greutate volanta 7 Kg

                          Verifica pretul aici.

Pentru ca exista si oameni cu un buget mai mare pentru achizitionarea unei biciclete orizontale pentru fitness, in magazine se gasesc si produse pentru bugetul lor, KETTLER CYCLE R fiind o astfel de bicicleta. Clar, pretul face diferenta, acest lucru se vede din calitatea materialelor, din finisaje si din notorietatea brandului. In rest, KETTLER CYCLE R, are urmatoarele date tehnice.

Sistem franare: magnetic motorizat
Greutate volanta: 9 Kg
Setare rezistenta: 1-16 controlata computer
Alimentare: 230V
Dimensiuni: L 163 x l 63 x H 109 cm
Greutate maxima utilizator: 130 Kg
Ajustare sa orizontal: da
Ajustare sa vertical: da

                                 Vezi pretul aici.

Sunt modele de biciclete fitness orizontale, iar in alegerea unei care sa indeplineasca conditiile dorite, trebuie de luat in considerare cateva lucruri: Greutate volanta, posibilitati de reglaj, senzori in manere si garantia oferita de producator.

Lasă un răspuns