Ce sa-mi iau in loc de pendular Parkside

fierastrau pendular ieftin

Fara a fi expert in sclulele electrice de la Lidl, cu precadere pe Parkside, am avut cumva inspiratia de-a scrie un articol in care ofeream alternative pentru bormasina cu acumulator Parkside, vanduta in reteaua magazinelor Lidl. Nu intru in detalii, zic doar ca recomandarile facute sunt decente comparand performantele parkside si ale modelelor recomandate.  Ideea era ca, pe langa cei ce cauta strict bormasina, pe blog mai ajung si alte persoane interesate de sculele Parkside, cei interesati de fierastraul pendular parkside.

Raman la parerea mea, aceea ca, daca vrei sa-ti cumperi un fierastrau pendular Parkside, clar, faci achizitia pentru treburi usoare, prin gospodarie, iar cum oferta la Lidl este sporadica, sculele electrice functionand drept berbec pentru reteta de vanzari a magazinelor, daca nu pici fix pe perioadele in care gasesti aceste scule in magazine, e de incercat si achizitionarea unui alt fierastrau pendular ieftin.

Drept recomandare, as avea doua fierastraie pendulare ieftine, cu performante asemanatoare cu pendularul Parkside:

Fierastrau pendular Steinhaus PRO-JS710, 710W, 3000 RPM + Sina de ghidaj, 2 lame, fierastrau la care daca se mai adauga si un set de lame, se ajunge la transport gratuit.

A doua varianta este putin mai scumputa, dar tot sunt de parere ca merita investitia, desi, cred ca pretul este saltat putin de brand-Fierastrau pendular Black&Decker KS501

Cum am mai spus si in alte locuri, daca este vorba de hobby si utilizare ocazionala, nu cred ca merita platit mai mult de 200 lei pe un fierastrau pendular.

3 comments to “Ce sa-mi iau in loc de pendular Parkside”
  1. Black&Decker -ul are un pret nesimtit pentru puterea pe care o ofera, plus ca n-are turatie reglabila. Rar am vazut o oferta mai proasta!

Lasă un răspuns