Câteva păreri despre marca Candy

Candy este un producător de electrocasnice destul de bine reprezentat în România. Deși produce mai multe, notorietatea este dată de mașinile de spălat rufe. E normal, cu mașini de spălat și-a câștigat această marcă notorietatea. Și avem așa:

Desigur, au și uscătoare de rufe independente dar despre acestea altă dată, acum hai să vedem unde sunt produse mașinile de spălat rufe Candy.

Vorbeam acum câteva zile cu un prieten despre electrocasnice. Și am ajuns la mașini de spălat, el fiind proaspătul deținător al unei mașini de spălat Heinner. Tipul foarte calculat și-mi zice că a ales așa pentru că alternativa pentru ce buget avea el alocat pentru mașina de spălat rufe ar fi fost ori Heinner ori o mașină de spălat Candy. Și omul a ales pentru că Candy nu i-a sunat prea bine, s-a gândit că e cineștie ce chinezărie. Dap, destul de greșit, a rămas surprins când i-am povestit că de fapt e cumva invers. Pentru cei ce au intrebări despre marca Candy, gen, unde sunt fabricate electrocasnicele Candy, răspunsul ar fi că e o marcă de electrocasnice italienească. Doar că răspunsul acesta ar fi doar pe jumătate adevărat pentru că, deși electrocasnicele marca Candy sunt fabricate în Italia din anul 1945, în anul 2018 chinezii de la Haer au cumpărat afacerea de la familia Fumagalli.

Cam asta ar fi despre electrocasnicele marca Candy, o marcă de electrocasnice italiană care prin anul 2005 cumpăra una dintre cele mai importante fabrici de profil din China, Jingling, mai apoi o altă fabrică din Turcia ca într-un final totul să ajungă parte din grupul Haer. Deci, cumva prietenul meu avea dreptate șansele ca mașinile de spălat să fie produse în China sunt destul de mari. La momentul acesta nu ar mai fi o problemă, cam trebuie să-ți pui întrebări dacă cumperi ceva și nu este produs în China.

Cam acesta ar fi pe scurt răspunsul la întrebarea legată de cine și unde sunt produse electrocasnicele Candy. O marcă de electrocasnice produse în Italia începând cu anul 1945 ce a ajuns parte a gigantului chinez Haer. Cam asta este globalizarea…O să revin cu câteva articole dedicate acestei mărci de electrocasnice pentru că am observat că oamenii au păreri despre electrocasnicele Candy destul de ok, oamenii mulțumiți.

One comment to “Câteva păreri despre marca Candy”
  1. Pingback: Păreri despre mașina de spălat rufe Candy – Grota Project

Lasă un răspuns