Câteva păreri despre ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500

În articolul precedent în care consideram că cel mai bun ciocan rotopercutor, cel puțin pentru mine, este ciocanul rotopercutor DEWALT D25134K, am punctat că unul dintre cele mai populare ciocane rotopercutoare de pe piața românească de profil este ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500. Deși este încadrat la clasa hobby, scula celor de la Steinhaus beneficiază de păreri pozitive din partea multor utilizatori.

Am mai scris de-a lungul timpului pe blog despre produsele Steinhaus. Personal am o părere bună despre Steinhaus, și nu doar eu. Deși pe internet există informație despre aproape orice, problema este că această informație este disipată pe zeci sau sute de pagini. Cum în momentul în care te-ai hotărât să achiziționezi un produs cauți referințe despre el, în articolul acesta voi încerca să compilez cât mai multe păreri despre ciocanul rotopercutor Steinhaus. și să mă pun în pielea cumpărătorului,  să trag concluzia dacă se merită sau nu cumpărarea acestui acest ciocan rotopercutor.

După cum probabil ați remarcat, rotopercutorul Steinhaus se găsește de cumpărat în 4 variante. 4 modele mai exact. Dar cum vrem un ciocan rotopercutor bun, putem trece cu vederea modelul PRO-RH1000, 1000W...chiar dacă este ieftin, este de preferat o bormașină clasică acestui model cu putere mică…chiar dacă îl luăm de hobby.

 1. Ciocan rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500
 2. Ciocan rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500+
 3. Ciocan rotopercutor Steinhaus PRO-RH1600

Dacă la primele două modele performanțele sunt asemănătoare, singurele diferențe notabile ținând mai degrabă de design, performanțele fiind aproape insesizabile, în cazul lui Steinhaus PRO-RH1600 apar diferențe clare de performanță dar și de preț. Una peste alta, când vine vorba despre un ciocan rotopercutor cinstit raportat la preț, părerile despre rotopercutorul Steinhaus sunt bune.

pareri ciocan rotopercutor steinhaus

→Vezi aici prețul actualizat.

Dacă te uiți prin comentariile lăsate de cei ce au cumpărat un astfel de rotopercutor vei înțelege și de ce, oamenii sunt mulțumiți de alegerea făcută.  Din fișa tehnică a ciocanului rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500 avem așa:

Un ciocan rotopercutor cu un puternic motor din cupru care dezvoltă o putere de 1500W și o turație de 880 rpm echipat cu un mâner suplimentar pentru susținere fermă. Greutate este și ea un avantaj în favoarea lui Steinhaus Pro-RH1500…ciocanul cântărește 5.5 kg. Alte lucruri ce țin de performanțele ciocanului ar fi energia de impact care este de 5,5 J, mai mult decât suficient.

Că tot este vorba despre pareri despre ciocanul rotopercutor Steinhaus, un alt lucru care face atractiv acest ciocan rotopercutor, pe lângă preț este și setul de livrare care conține:

 • 3 Burghie SDS-Plus (8 / 10 / 12 mm x 150mm)
  Spiț SDS-Plus 14x250mm
  Dalta SDS-Plus 14x250mm
  Aparatoare de praf
  Pereche carbuni

Dacă sunteți în căutarea unui ciocan rotopercutor bun la un preț acceptabil, consider că unul dintre modelele de la Steinhaus este o alegere înțeleaptă. Dincolo de prețul atractiv, m-am uitat pe lângă câteva recenzii de pe diverse site-uri și forumuri și la părerile despre ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH 1500 postate pe emag de diverse persoane.

 • Super bun forta foarte mare am spart placa de beton de 40 cm grosime merge impecabil nu ma asteptam sa fie asa puternic!
 • 239 Lei.. Sunt multumit.. Acum sa vedem cat va tine
 • Este excelent. L-am achizitionat pentru a scoate gresia si fainata din casa, atras fiind de puterea mare din descrierea lui. Nu stiu daca are chiar 5,5J insa este net superior unei bormasini Black & Decker. Le-am folosit pe ambele cu acelasi tip de dalta pentru a desprinde gresia de pe jos si cu asta a fost o joaca de copii, in timp ce bormasina se cam chinuia. La fel a fost folosit pentru a amesteca adezivul in galeata… Parca nici nu era in sarcina… Probabil cu o mentenanta buna (aveti grija ca, asemenea tuturor ciocanelor rotopercutoare trebuie completat cu vaselina din cand in cand) o sa duca „o viata” (am luat-o pentru uz casnic, caci este buna in casa sa o ai).
2 comments to “Câteva păreri despre ciocanul rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500”
  • Dacă mai este în garanție, fiind marcă emag, cel mai probabil vi-l repară Depanero…dacă este post garanție, tot la depanero aș încerca

Lasă un răspuns