Care o fi cel mai bun topper pentru pat?

În ultima vreme dorm din ce în ce mai rău. În principiu, ar trebui să cumpăr un topper. Care o fi cel mai bun topper, rămâne să cercetez, momentan mi-a atras atenția topperul asta de 6cm, Dormeo Renew Natura. În fine, referitor la dormitul rău, o fac și din cauza patului, configurația dormitorului, așa cum l-am cumpărat, cu un pat matrimonial extensibil încastrat în mobilă, nu-mi permite să schimb patul, să pun un pat normal, cu saltea bună. Dacă ași face lucrul acesta, efectiv, în cazul în care ar fi nevoie de o curățenie, nu ar mai exista loc pentru a trage patul respectiv. În fine, ideea rămâne, ori schimb patul caz în care pentru un pat bun trebuie să scot din buzunar dublu față de prețul unui topper bun sau, a doua variantă, cea în care regândesc dormitorul și schimb toată mobila, nici nu vreau să mă gândesc la costuri.

M-am tot uitat după un topper bun și la ce sumă să mă aștept în momentul achiziției. Deși am mai găsit de cumpărat topper bun și ieftin prin mai multe locuri, mi-a rămas gândul la cel de la Dormeo. Asta, probabil și din cauză că am tot primit pe email o mai multe informații de la top-shop.ro, asta după ce m-am abonat la newsletter-ul lor când am scris articolul despre friteuza Delimano. În fine, concluzia, așa, la o primă vedere, pentru un topper bun, o sumă maximă de investit ar fi undeva la maxim 500 de lei.Cred că orice bănuț plătit peste suma acesta nu merită.

Până acum, la capitolul ce topper să-mi cumpăr, mi-am setat o mică listă, un fel de top 3 cele mai bune toppere pentru pat…poate fi un punct de plecare pentru cineva care, asemeni mie, caută să cumpere un topper bun. Deci, lista…

  1. Topper 6cm Dormeo Renew Natura
  2. Topper Spuma Memory 5 cm
  3. Topper Green Future, Argentum Therapy Memory Arctic Gel 7 zone de confort
  4. Topper Sleepy Antistress Silver 7 cm

Cam asta ar fi așa, pe scurt despre cel mai bun topper pentru pat. Motivul pentru care am scris acest articol ține și de faptul că, duminică dimineața fiind, m-am trezit foarte devreme. Așa cum ziceam și mai sus, chiar am nevoie de un topper bun, vreau ca măcar în week-end să dorm și eu mai bine. Probabil, după salariu o să revin cu un alt articol despre toppere…

A trecut ceva vreme, dar revin cu update-ul. Nu a fost să fie un topper, până la urmă am optat pentru un pat nou și o saltea Ultrasleep Somnart, ieftină. Momentan pare o saltea bună, m-am bazat și pe review-urile pozitive și a fost ok și prețul că am prins o promoție. Probabil o să urmeze un articol și despre această saltea. Acum, că tot am mai adăugat câteva cuvinte în acest articol, am observat că în ultima vreme vint tot mai mulți oameni interesați de un topper bun să vadă acest articol. Și cum s-a răcit vremea, zic că ar fi ok să încep să caut informații despre toppere bune și să mai adaug conținut pe blog.

Lasă un răspuns