Care este cel mai bun topper cu spumă cu memorie

Dacă te uiți la oferta de toppere, cel mai popular topper este topperul cu spumă cu memorie. Cumva, acest tip de topper are câteva avantaje iar prețul unui topper bun este acceptabil, aceste toppere având în general un raport calitate-preț relativ ok. Atenție însă în alegerea unui topper bun prețul poate face diferența și cum este vorba de o investiție în confort pe termen lung, un topper ieftin s-ar putea să nu fie chiar cea mai bună alegere pe termen lung. Personal dorm pe un topper Renew Natura V2 și sunt foarte mulțumit de alegerea acestui topper. În cazul în care vrei un topper bun cu spumă cu memorie pentru saltea, vezi întâi ofertele din magazine, și vezi cea mai bună ofertă pentru nevoile tale.

Vezi cele mai noi promoții la toppere pentru saltele de pat în magazinele online recomandate: 

 DrimusDormeo, eMag, SomnArt 

Spuma cu memorie ce o întâlnim în toppere, saltele sau perne, memory foam, este o invenția a NASA din anii 60. Inițial proiectată pentru scaunele piloților, spuma cu memorie are în zilele noastre o aplicabilitate largă. Marele avantaj al acestui material este că se adaptează la căldura și presiunea corpului uman distribuind uniform greutatea corporală. Spuma cu memorie revine la forma inițială odată ce presiunea a fost îndepărtată sau eliminată.

Avantaje oferite de topperele cu spumă cu memorie

  • Un topper cu spumă cu memorie bun asigură o distribuție a presiunii corpului uniformă.
  • Stratul de spumă cu memorie se adaptează perfect conturului corpului tău astfel încât beneficiezi de un somn confortabil.
  • Un topper cu spumă de memorie deasupra saltelei imbunătățește confortul saltelei.
  • Cumpărarea unui topper cu spumă de memorie pentru saltea este mai rentabil decât cumpărarea unei saltele noi.
  • Poți găsi toppere din spumă cu memorie într-o varietate de dimensiuni și prețuri pentru orice buget. Deci, cu siguranță va exista un topper care să se potrivească perfect patului tău.
  • Topperele din spumă cu memorie sunt ușor detransporta, așa că pot fi luate înclusiv în vacanțe sau în alte deplasări unde consideri că ai nevoie de confort.

Tot căutând păreri despre topperele cu spumă cu memorie pentru saltea, o întrebare destul de frecvent întâlnită este cea legată de durata de viață a topperului. După cum probabil ați observat, garanția unui topper este în medie de 2 ani însă, din discuții, confortul unui topper de calitate se poate întinde mult peste perioada de garanție oferită de producător. Astfel, în condițiile în care alegerea unui topper bun se face în funcție de nevoile personale, un top al celor mai bune toppere cu memorie pentru salte este destul de greu de încropit, sunt pre mulți factori de luat în calcul. Însă se poate face o idee despre cele mai bune toppere.

Structura topper-ului Green Future este formată din doua straturi de spumă poliuretanica: un strat din spumă elastică Green Form HD® cu celulație deschisa pentru o bună circulație a aerului si profilare pentru 7 zone de confort și un strat de spuma Green Therm Memory cu particule reci Arctic Gel®, spumă ce are rol de prevenire a supraîncălzirea în timpul somnului. Totodată acest acest topper se muleaza pe corp eliminând punctele de presiune în timpul somnului pentru a relaxa mușchii și a asigura o circulație normală a sângelui.

Lasă un răspuns