Caciula cu casti-utila si practica

pret caciula cu castiVine vremea rece si ai nevoie de o caciula. Ai un fes de anul trecut, poate chiar ti-a cumparat iubita una noua, ca ea are grija de urechile tale, nu de alta, dar in timp o sa vrea sa-ti roada urechile si are grija de ele inca de pe acum. Indiferent de caciula, stiu ca e greu sa-ti indesi castile tale clasice sub ea. Si atunci, de ce sa nu iti cumperi o caciula cu casti?

Cum si eu sunt in cautarea unei caciuli cu casti, am ramas surprins de oferta destul de mare, asa ca mai jos, doua modele de caciuli cu casti ce mie personal, mi-au facut cu ochiul.

Caciula Musical de la Star– personal, dintre cele trei caciuli existente in gama Star mi-a facut cu ochiul caciula neagra simpla. Caciula Musical de la Star se conecteaza prin Bluetooth la smartphone si este compatibila cu majoritatea modelelor .  Castile incorporate se pot detasa pentru a putea spala caciula.   Butoanele de control permit sa reglezi volumul, sa schimbi piesa, sa pui pauza sau sa raspunzi la apeluri.Microfonul  faciliteaza efectuarea apelurilor telefonice.Bateria se reincarca cu ajutorul cablului USB inclus in pachet. Garantia caciulii cu casti Musical este de doi ani, iar lucrul acesta o pune pe primul loc in lista preferintelor.

Pret si imagini pentru caciula cu casti Musical de la Star∞

Al doilea model de caciula cu casti ce mi-a atras atentia a fost caciula cu casti Hi-Fun. Spre deosebire de modelul de la Star, aceasta nu se conecteaza prin Bluetooth, ci prin cablu cu jack de 3.5 mm, dar lucrul acesta nu ma deranjeaza. Caciula se poate  conecta la toate dispozitivele multimedia (smartphone-uri, mp3 player, tableta),prin mufa jack. Caciula nu are nevoie de baterii, se poate curata in masina de spalat.

Pret si imagini pentru caciula Hi-Fun∞

Desi m-am uitat pentru caciuli barbatesti, desi majoritatea caciulilor prevazute cu casti vazute sunt unisex, am vazut si un model de dama de la Hama Beanie, si cum iarna vin o gramada de momente in care trebuie sa faci un cadou, o caciula cu casti, strict de dama cred c-o sa primeasca si doamna.

Lasă un răspuns