Bormasina electrica cu percutie Metabo SBE 650, 650 W, 2800 RPM la Flanco

Cand vine vorba de scule electrice, Metabo e un nume greu, un concurent serioas pentru producatorii de calibru, consacrati pe nisa aceasta. Comparativ cu acestia, Metabo a mers pe productia de scule electrice semi si profesionale, nepunand mare accent pe segmentul hobby. Pacat, parerile despre sculele Metabo fiind la superlativ.

Revenind la bormasina electrica cu percutie Metabo SBE 650, o bormasina buna pentru acasa, mult peste ce se poate gasi la un pret similar, azi, mi-am facut putin timp si am verificat oferta Flanco pentru masini de gaurit. Am facut lucrul acesta mai mult asa, sa nu zic ca nu am verificat si pe la ei. Surpriza, in oferta Flanco, disponibil doar pentru comenzi on line, Bormasina electrica cu percutie Metabo SBE 650, 650 W, 2800 RPM…detalii aici.

Nu stiu de cand exista in oferta celor de la Flanco aceasta bormasina electrica de la Metabo dar, faptul ca este disponibila doar pentru on line m-a face sa cred ca vor sa creasca si acest segment de produse. Sper sa fie asa, sa apara concurenta.

Acum ca tot am revenit si sper sa am mai mult timp, sper sa reusesc sa mai gadil un pic articolele despre masinile de gaurit…nu de alta dar au aparut modele noi atat in gama electrica cat si in zona celor cu acumulator.

Lasă un răspuns