Aspirator bun si ieftin

aspirator ieftinSi bun si ieftin…greu de crezut asa ceva, nu de alta, dar Romania inca nu este tara in care sa ai siguranta ca vei gasi asa ceva. Inca, dar eu sunt optimist. La fel sta situatia si in cazul aspiratoarelor. Dar tocmai de aceia am zis ca sunt optimist, pentru ca daca cauti un aspirator bun la un pret decent, aspiratorul Heinner HVC-V800PP, este tocmai ce am zis in titlu: un aspirator bun si ieftin.

Mai jos, cateva caracteristici tehnice ce califica aspiratorul Heinner HVC-V800PP in categoria aspiratoarelor ieftine, dar bune.

Putere de aspirare– daca va uitati si la alte aspiratoare, o sa vedeti ca nu toti producatorii specifica  in fisa tehnica a aspiratorului si puterea de aspirare. La aspiratorul Heinner HVC-V800PP, puterea de aspirare este destul de mare, in jur de 190 W.

Sistem Cyclon-aceast aspirator este dotat cu aceasta functie.

Filtru HEPA-daca la momentul aparitiei, filtrul HEPA(high-efficiency particle arrestance filter) era apanajul aspiratoarelor scumpe, acum, orice aspirator trebuie dotat cu un astfel de sistem de filtrare a particulelor de praf.

Aspirator fara sac– Heinner HVC-V800PP este un aspirator  fara sac, gunoiul aspirat se depune in bolul din plastic, iar lucrul acesta este un mare plus la golire si curatare, iar in felul acesta, se elimina o investitie ulterioara in sacii de schimb.

Capacitate recipient-2 litri, mai mult decat suficient pentru un apartament si dupa cum am spus si mai sus, golirea recipientului se face foarte usor.

Nivel de zgomot -ca si nivel de zgomot, se incadreaza in medie. La cei 79dB la viteza maxima, putem spune ca este acceptabil.

Putere– doar 1200W, dar cum am spus, ce conteaza cel mai mult la un aspirator, este puterea de aspirare. Si cum la acest model, puterea de aspirare este de 190, faptul ca motorul are 1200W nu poate decat sa contribuie la o mica economie de curent electric.

→Vezi mai multe detalii tehnice si pretul actualizat.

Cautand pareri despre aspiratorul Heinner HVC-V800PP, am ramas surprins de parerile pozitive ale celor ce au cumparat acest aspirator. Toti sunt surprinsi de forta de aspirare si de raportul calitate/pret. Singurul minus ce-l vad la acest aspirator si a mai fost sesizat si de alti cumparatori, este lungimea cablului de alimentare. Doar 4.5m. Dar na, avem de-a face cu un aspirator ieftin, iar daca producatorul nu a facut rabat la calitate, a ciupit si el din lungimea cablului si in felul acesta, avem in magazine, un aspirator ieftin si bun.

Cum in zona magazinelor online ce vand electrocasnice concurenta este acerba, promotiile fac diferenta. Pentru a gasi cea mai buna oferta de pret pentru acest model de aspirator, verifica pretul la cele mai importante magazine.

Lasă un răspuns