Aleg Philips

Philips

Inca nu sunt consecvent in scriere, inca nu am starea necesara incat sa scriu cel putin o data pe saptamana pe acest blog. Pe celalalt, scriu aproape zilnic. Poate sunt motivat si de mica comunitate ce am reusit s-o strang acolo, poate si de traficul ce-l are blogul. Nu stiu, dar in ce priveste acest blog, desi au inceput sa apara si aici vizualizari, dar si like-urile la pagina de facebook, tot am o retinere si cum am o idee, desi sunt convis ca ar fi mult mai nisata pe acest blog, sunt tentat sa scriu in cealalta parte….si de multe ori, nici acolo nu o fac.
Desi parea de perspectiva, ultima data cand mi-am propus ceva pentru blogul asta, desi m-am tinut putin de treaba, am constat ca am abordat problema gresit…m-am intins catre mai multe domenii. Si asa cum mi-am propus si-n alte randuri, de data asta, sper sa fie utima data cand mai fac lucrul acesta. Daca nici asa nu reusesc sa ma tin de treaba, internetul va fi putin mai aerisit…voi elibera spatiul ocupat de acest blog in blogosfera.

Si cum nu vreau sa-mi mai fie distrasa atentia, voi incerca sa-mi focusez atentia catre un singur brand. Mi-am propus ca urmatoarele 30 de articole sa fie toate despre produse Philips. Poate va veti intreba de ce aleg Philips si chiar de nu va intrebati, tot o sa scriu motivele pentru care aleg marca Philips.

In timp ce scriam acest articol, aveam castile pe urechi…stiti voi, you tube…muzica. Si cum intre melodii mai apar si spoturi publicitare, a aparut un spot de la Philips. Asta de mai jos…

  1. Am un televizor la tara ce inca functioneaza fara probleme de prin 93. A fost al doilea televizor color ce l-a detinut familia. Si, ghici ce?  E un Philips
  2. Au o multime de produse, iar eu mi-am propus sa scriu 30 de articole, in concluzie, am de unde alege.
  3. Cuvantu Philips nu a aparut pana in momentul acesta pe blog. Si sunt curios ce pozitie o sa ocupe blogul in cautarile pe google dupa ce voi scrie cele 30 de articole.

Acestea fiind spuse, ar fi bine sa-mi propun si un termen pentru acest mic proiect. Daca ar fi sa scriu un articol pe saptamana, ultima saptamana din august ar fi data la care as termina. Dar asa, de provocare, zic ca 1 aprilie e o data decenta…mai ales ca pot zice, in cazul ca nu reusesc sa termin, ca a fost pacaleala.

 

Lasă un răspuns