Acumulator Parkside la Lidl

Cred că una dintre cele mai populare autofiletante cu acumulator din ultima perioadă a fost reprezentată de brandul Parkside de la Lidl. Destul de fiabilă, accesibilă la preț, deși cam grea și pe utilizare îndelungată te cam făcea la mână, bormașina Parkside și-a meritat banii. Așa cum concluzionam într-un articol mai vechi, marele dezavantaj al aceste mașini de găurit cu acumulator a fost disponibilitatea. O găseai foarte rar la vânzare și cum apărea, se vindea repede că stocul era mereu limitat.

Deși nu am mai urmărit promoțiile la scule Parkside, mai primeam uneori întrebări legate de marca aceasta și în special legate de acumulatori Parkside. Chit că erau acumulatori LI-ION, aveau și aceștia o durată de viață și venea un moment când nu mai făceau față și trebuiau înlocuiți. Într-o vreme nu găseai acumulatori Parkside pe nicăieri, singura soluție era fie să te chinui cu cei epuizați fie să-ți cauți o altă mașină de găurit. Eventual una care se vindea din start cu doi acumulatori.

Însă se pare că s-au mai rezolvat aceste probleme, zilele trecute trecând printr-un Lidl, am văzut că aveau acumulatori Parkside. Nu le-am făcut o poză însă azi când m-am hotărât să scriu articolul acesta pentr a-i ajuta cu o informație pe cei ce sunt în căutarea unui acumulator Parkside, am găsit că există de vânzare și pe on line. Deci, dacă nu mai găsești acumulator Parkside la Lidl, vezi aici: acumulatori Parkside.

Lasă un răspuns