5 hobby-uri…de’ale mele

hobby,trip,evolutieAcum, ca tot am terminat calupul de cinci articole in care militam subtil pentru scrisul pe blog, urmeaza un alt calup in care sa vorbesc despre hobby-urile mele. In principal asa o sa structurez blogul, calup de patru-cinci articole despre fiecare subiect in parte.

Calatoria/turismul. Daca esti si tu pasionat de astfel de lucruri, stii ca este un hobby destul de costisitor, fie ca mergi pana intr-un loc oarecare din tara sau vizitez o tara straina, ai nevoie de bani.De ani buni, in fiecare an acest hobby are parte de mare, munte, muzee, tari straine si locuri inedite despre care aflu mai mult sau mai putin intamplator.

Cititul/literatura. Dau destui bani pe carti, primesc destul de multe carti cadou, apropiatii stiu ca sunt mult mai incantat de o carte decat de alt lucru. In ultima perioada, am observat ca sunt destul de atras de genul fantasy.

Apicultura. Asta este o pasiune dezvoltata in urma unui vis. Dupa  ce am citit o iarna intreaga despre albine, in primavara lui 2011 mi-am cumparat doi stupi si acest hobby, tinde sa devina mica afacere de familie.

Pasiunile altora. Acest hobby poate fi incadrat la ‘hobby-uri ciudate’ si este ideea de la care am pornit acest blog. Se intampla se aflu despre pasiunea unui om si ma apuc sa caut informatii despre acest lucru si constat ca si mie-mi place acel lucru.

Scrisul. Prin prisma meseriei practicate, nu am avut mare legatura cu scrisul, iar intr-un moment, trebuind sa scriu un mail foarte lung in care sa povestesc anumite lucruri, am constientizat ca efectiv, am uitat sa scriu,pur si simplu ma blocam in fata tastaturii. In momentul acela, am constientizat ca am o problema si am hotarat sa-mi fac blog…si asa, scrisul pe blog a intrat in topul hobby-urilor mele.

In concluzie, asa cum am mai spus, un hobby are nevoie de bani pentru a se intretine si dezvolta, iar prin acest blog, incerc sa castig bani pentru a-mi finanta hobby-urile, lucru ce vi-l doresc si voua. Voi ce hobby-uri aveti?

 

 

Lasă un răspuns