Fierul de calcat Phoenix Gold

pareri fier calcat phoenix gold

Phoenix Gold este fierul de calcat caruia i se face reclama la toate emisiunile de teleshopping. Probabil,  lumea se intreaba daca intradevar ce se zice in reclama este adevarat si merita cumparat. In linii mari, din  ce informatii si pareri despre fierul de calcat Phoenix Gold am gasit, achizitia merita, mai ales acum ca are pret promotional, dar sa nu se astepte nimeni la minuni. Vezi aici cat costa fierul de calcat →pret Phoenix Gold.

Despre acest fier de calcat se zice ca este o combinatie de fier de calcat vertical si orizontal. Poate atractia cea mai mare o reprezinta tocmai aceasta functie de calcare verticala, dar aici este problema. Aceasta functie a lui Phoenix Gold este aplicabila ocazional, altfel, risti sa-ti transformi casa intr-o sauna.  Daca pe plan orizontal, la calcatul clasic pe masa de calcat fierul este intradevar unul bun, la calcatul vertical are 3 probleme: emite o mare cantitate de abur, merge doar la tesaturi subtiri si exista riscul de accidente, cantitatea de abur fierbinte fiind expulzata cu mare viteza, fiind recomandata o atentie sporita in utilizare.

In rest, constructiv fierul este ok, fiabil, talpa ceramica rezistenta, calca foarte bine in varianta clasica, iar marele avantaj este peria ce vine in pachet, perie ce se ataseaza pe talpa fierului si ajuta destul de eficient la indepartarea scamelor sau a parului de animale.

Ca si concluzie, pentru a fi folosit ca un fier de calcat clasic, Phoenix Gold este un fier de calcat bun, dar daca se doreste un aparat de calcat pe verticala bun, trebuie cautata alta varianta, Phoenix Gold este prea ieftin pentru a face bine doua lucruri, o varianta de fier de calcat pe verticala bun fiind PHILIPS ClearTouch Essence GC537/65 .

Lasă un răspuns